maanantai 4. elokuuta 2014

Ultimate kivaa rannalla

Sunnuntaina ei enää satanut, mutta eipä oikein paistanut aurinkokaan. Teimme rantapäivän suhteen kompromissin ja vietimme reilun tunnin La Jollan rannalla frisbeetä heitellen. Edellisestä kerrasta olikin jo muutama vuosi aikaa... Yhdistimme heittelyyn pieniä sprinttejä ja hyppyjä ja hikihän siinä tuli. Frisbeen perässä juostessani ja sitä kiinni hyppiessäni tunsin oloni välillä hieman koiramaiseksi, mutta ymmärsin myös sen, miksi koirista on kiva noutaa.


Innostuimme hommasta niin paljon, että aloimme kehittelemään ajatusta ultimate-jengin perustamisesta. Kokoontuisimme kerran viikossa tai kahdessa töiden jälkeen pelaamaan ultimatea sellaisella puolitotisella kaikki pelaa (omien taitojensa mukaisesti) -meiningillä. Nyt vain pitää löytää 8-20 innokasta kaveria ja kaikille sopiva paikka/aika. Tästä tulee kivaa!


Ihan vammoitta en tosin eilisesta heittelystä selvinnyt: Kiekko napsahti aika kipeästi peukalon juureen ja seurauksena oli musta (ja katu-uskottava) sormi. Onneksi ei kuitenkaan murtunut. Olisi ollut kurja lopettaa lupaava ultimate-urani ennen kuin se kerkisi alkaakaan...

2 kommenttia:

  1. Jos on mahdollisuus kokeilla frisbeegolfia, niin suosittelen kokeilemaan. Pari kertaa on kavereiden kanssa käyty pelailemassa ja hauskaa oli vaikka omat heitot olivat mitä sattuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin yksi kenttä löytyy täältäkin, vaikka rantafrisbee ja ultimate taitavatkin olla suositumpia. Täytyy käydä kokeilemassa! Luulen tosin, että ultimate on enemmän minun juttuni kun siinä jaa juosta ja syöksähdellä :).

      Poista