perjantai 29. elokuuta 2014

Perjantai-illan telkkuvinkki

Takana on kaksi pitkää ja työntäyteistä päivää koululla. Virallisesti torstaita ja perjantaita kutsuttiin staff development päiviksi - käytännössä koulu oli kiinni, jotta me opettajat saisimme laittaa luokkahuoneemme uuteen uskoon aka siivota, siivota, siivota ja siivota sekä shoppailla, laminoida, askarrella ja koristella. Luokkahuoneessani vallitsee nyt aivan uusi järjestys, seiniä koristavat uudet julisteet, värikoodatuissa kipoissa odottavat uudet tussit ja liidut, lasten lokerot saivat uudet nimikyltit ja värikkäät bulletin boardit odottavat teemoihin sopivia taideteoksia.

Olen rätti, puhki poikki, lopputulokseen tyytyväinen ja valmis uuteen lukuvuoteen. Ensin on kuitenkin aika levätä ja nauttia kolmen päivän Labor Day viikonlopusta.

                           

Ilta kului ameebana sohvalla, telkkua katsellen. Löysin on demand palvelusta NBC:n sarjan nimeltä Welcome to Sweden, joka on taannut tälle ulkoscandinaaville aika helppoa viihtymistä ja hersyviä nauruja. Suosittelen lämpimästi!

http://www.nbc.com/welcome-to-sweden

Mutta nyt takaisin telkun ääreen ja viikonlopun viettoon.

5 kommenttia:

 1. Jos tuo sarja kiinnosta enemman, niin kirjoitin siita viikon sitten! Juttu loytyy taalta:
  http://arctic-post.blogspot.fi/2014/08/welcome-to-scandinavia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasti kirjoitettu! Ja todella, sarjasta löytyy paljon yhtymäkohtia myös meidän kokemuksiin, vaikkei Phill ole Suomessa asunutkaan.

   Poista
 2. Olisiko mahdollista ottaa kuvaa luokkahuoneesta? Olis kiva nähdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tuota kuvien ottamista ja päätin, että voisin ottaa muutamia kuvia tiistaina ennen koulun avautumista jos minulla on suinkin aikaa. Olen aika varovainen sen suhteen kuinka paljon kirjoitan ja etenkin kuvaan töistä, mutta esim. bulletin boardeista voisin ottaa kyllä kuvat.

   Poista
  2. Ymmärrän sen suoja ja ettei halua kirjoittaa turhan tarkasti. :)

   Poista