sunnuntai 10. elokuuta 2014

Shortsi-identiteetti(kriisi)

Ostin viikonlopun aikana kahdet shortsit: Toiset aikuismaiset ja siistit Loftilta, toiset räväkän korallin pinkit teinikauppa American Eagles:lta. Arvatkaapa kummat tuntuvat paljon enemmän omilta ja pääsivät heti käyttöön? No tietenkin ne teinishortsit.


Tämän reilun kolmekymppisen suomalaisen sisällä asuu selkeästi kalifornialainen teini. Kuinka kauan se on ihan ok? Saako pari vuotta lisää armonaikaa, jos asuu sentään Kaliforniassa? Ja saako rannalle pukeutua ikuisesti juuri niin kuin haluaa?

Ja lopuksi se tärkein kysymys: Onko huomenna jo ihan oikeasti taas maanantai? Ken söi kesäviikonlopun?

11 kommenttia:

 1. Kolmekymppinen ei ole vanha! Saa pukeutua nuorekkaasti. Ei nuo mielestäni näytä kovin teini shortseilta. :) Niin kauan kun itsestä tuntuu hyvältä, viis mitä ne muut ajattelee. Ja sitä paitsi näytät todella hyvältä kuvassa! x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:). Ei olekaan vanha! Eikä olo edes tunnu vanhalta, vaan oikein mukavalta :).

   Poista
 2. Kylla kolmikymppiset saa pukeutua AEn vaatteisiin, itse ainakin tykkaan niiden farkuista, enka ole koskaan asunut Kaliforniassa :) Ja samaan syssyyn tunnustettakoon, etta osa omista vaatteista on H&M lastenosastolta :D 14y koko sopii meikalaiselle ihan hyvin. Tarkeintahan on, etta vaatteet istuu ja niissa viihtyy, eikos? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, että istuvuus ja viihtyvyys on tärkeintä. Ja töissä tietty sitten vähän se siveellisyyskin, vaikkei meillä olekaan oikein minkäänlaista pukukoodia. H&M lastenosaston vaatteet taitavat olla tyylillisesti aika samanlaisia kuin aikuisten puolen vaatteetkin? Eli fiksu ja pienikokoinen säästää rahaa :).

   Poista
 3. Mulla on välillä vähän sama ongelma, koska mun tyyli vapaalla on edelleen aika samanlainen kun se oli kymmenen vuotta sitten. Mutta noi on tosi kivat shortsit ja sopii sulle hyvin joten ei sitä tyyliä kai ole pakko muuttaa vaan koska on vähän vanhempi! Saakohan tänne Englantiin tilattua AEn vaatteita helposti - taidankin tsekata heti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tsekata paljonko verot tekevät hintoihin lisää. Se on yleensä aina ikävä yllätys :s. Ja totta, taidan luottaa enemmän peiliin kuin ikään vaatteita valitessani :)

   Poista
 4. Mun mielestä päälle saa laittaa juuri sitä, mikä hyvältä tuntuu:) en mä ainakaan aio alkaa pukeutua (tai käyttäytyä) mummomaisesti kun mummuikään tulen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tuota mummomaisuutta muuten mietin, että pysyyköhän se vakiona vai vaihteleeko trendien mukaan? Ovatko mummomaiset vaatteet samanlaisia kuin nyt, sitten kun me ollaan mummoja (syvällistä pohdintaa...)?

   Poista
  2. Toivottavasti ei... tai sitten shoppaan varmaan vieläkin samoissa kaupoissa samoilla osastoilla, heh!

   Poista
 5. Mä olin hiljattain AE:lla aleshortsit kädessä, mutta sitten en kehdannu mennä sovittamaan.. :D
  Saa nähä koska mulla maku muuttuu, ja mummoshortsit alkaakin kelpaan teinishortsien sijaan, mut en kyllä odota sen tapahtuvan ihan heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä inhoan sovittamista. En edes tiedä miksi, mutta välillä on vaan ihan hirveä kynnys astella sovituskoppiin. Mutta joo, ei vielä mummoshortseja meille :)!

   Poista