maanantai 25. elokuuta 2014

Drinksuja, herkkuja ja uusi hattu

Lauantain aktiviteettilista oli pitkä ja sitäkin mukavampi. Sen jälkeen kun olimme palautuneet smurffin sinisistä ja simposinien keltaisista takaisin normaalin värisiksi ja herkutelleet Cafe 976 aamupalalla, suuntasimme kulkumme keskustaan Broadway Pier:lle. Ohjelmassa oli San Diego Spirits Festival, eli neljä tuntia rajattomia drinksuja ja herkullista ruokaa.


Kamelipurilainen


Puoliksi nainen, puoliksi pöytä

Bataatistakin voi tehdä vodkaa...

Tarjolla oli vodkaa, tequilaa, rommia, whiskya, bourbonia ja ihankaikkeamahdollista. Juomien lisäksi tapahtumassa pääsi herkuttelemaan useiden eri ravintoloiden ruualla. Yllättävää kyllä en nähnyt festivaaleilla yhtäkään holtittomassa humalassa ollutta tyyppiä. Ilemeisesti kaikki löysivät kollektiivisesti sen kuuluisan kultaisen keskitien ruuan ja juoman välissä. Minä keskityin lähinnä hätyyttelemään kohtuullisuusrajojani juuston syömisessä. Ilmeisesti on sittenkin olemassa käsite nimeltä too much cheese. Heh, live and learn.


Mutta mahtuihan sinne juustojen ja kengurupurilaisten väliin tietenkin muutamia drinksujakin, mistä seurauksena mahtava uusi hattu ja hatun kanssa yhteen sopivat poseeraukset.Tarvitseeko edes sanoa; Meillä oli aika kivaa! Ja tiedättekö mikä oli kaikken parasta? Tuossa vaiheessa super-lauantaita oli jäljellä vielä vaikka kuinka. Matka jatkui kohti ratkaisemista odottavia mysteerejä...

4 kommenttia:

 1. Kirjoitit joskus teidän mätsäävistä asuista.. nyt mätsää jo ilmeetkin! :) Hauska tuo hattukuva.

  Ja saman havainnon oon tehnyt, örvellyskulttuuri puuttuu! Jopa Vegasissa ihmettelin ettei kunnon örveltäjiä näkynyt ollenkaan.. ei kyllä haittaa itseäni ollenkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, totta! Tuona päivänä Phill meinasi tosin käydä vaihtamassa paidan toisen väriseksi, kun näki meidän asuvalinnat. Oli kuulemma jo liian mätsäävät :).

   Poista
 2. Kaunis mekko! Teilla naytti olleen tosi hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on Banana Republic:sta. Hih, hauskaa oli :)!

   Poista