sunnuntai 24. elokuuta 2014

Color me rad, please

Miten aloitetaan huippukiva superlauantai? Värikkäästi ja ryminällä! Qualcomm Stadionilla järjestettiin lauantaiaamuna Color Me Rad 5k -juoksu ja sinnehän piti tietenkin päästä mukaan. Juoksemista, musiikkia, väripommeilla leikkimistä... Kuinka sellaiselle voisi sanoa ei kiitos?

Vielä niin puhtaan valkoisina...

Ovatko nämä värikkäät hupijuoksut rantautuneet jo Suomeen? Ideana on juosta viisi kilometriä ja sotkea itsensä (ja kanssajuoksijat) maissitärkellyksestä valmistetulla väripulverilla. Juoksun voi ottaa tosissaan tai vaikka kävellä. Järjestäjät eivät omista kelloja, joten varsinaisesta kisasta ei ole kysymys. Jos jostain kumman syystä värileikki ei yksistään riitä motivoimaan, voidaan taskusta vetää myös hyväntekeväisyyskortti. Juoksun järjestää tuottoa tavoittelematon organisaatio, joten kaikki tuotot menevät hyväntekeväisyyteen - tässä tapauksessa kohteena oli erityisolympialaiset (Special Olympics).
Vitsit että meillä oli kivaa! Ja tuosta alkoikin sitten aikamoinen hupilauantai... Siis heti sen jälkeen, kun olimme hanganneet itsemme suihkussa puhtaiksi. Väri lähti hyvin jopa vaaleista hiuksista. Vaatteita emme ole vielä pesseet ja autokin odottaa imuroijaansa. Mutta hei, jos sotkee, sitten pitää siivotakin. Oli se kaiken tämän siivoamisen arvoista - ehdottomasti!


9 kommenttia:

 1. Nayttaapa tosi hauskalta! Upstate NY:ssa naita myos oli, mutta nyt Suomessa en ole viela itse huomannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. USA:ssa taitaa olla useampikin järjestäjä, jotka sitten kiertävät eri kaupungeissa. Suosittelen, oli kivaa :)!

   Poista
  2. Vinkkivinkki -> http://colormerad.fi/ ;) Tulossa Suomeen!

   Poista
  3. Loistavaa! Kiitos vinkistä!

   Poista
  4. Joo, olin vähän turhan hätäinen kommenttini kanssa! Turussa tulevana lauantaina samainen Color Run! :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! Suomessa ei vielä vastaavaa kai ole. Ensi viikonloppuna Helsingissä järjestetään Midnight Run, jossa juostaan 10 km läpi öisen Helsingin, ja reitin varrella on bänedejä ym. Siinä varmaan erikoisin juoksutapahtuma täkäläisittäin :)

  PS. Kreisi haukka! ;) PItäis jaksaa taas alkaa itsekin liikkua kunnolla, kesälomamoodi yhä päällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Midnight run kuulostaa tosi kivalta! Menisin heti, jos olisin Helsingissä. Täällä järjestetään Rock'n roll- maratoneja, mutta ne taitaa olla kaikki päiväsaikaan.

   Haukka on syntynyt aika pitkälti sen jälkeen, kun lopetin painojen kanssa treenaamisen. Minun kohdalla tehokkaimpia tuntuvat olevan erilaiset punnerrukset ja leuanveto.

   Poista
 3. Ei vitsi mä haluun kans!!! Niin kivan näköistä. Totaalinen irtiotto! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, jos on mahdollisuus osallistua! Todellakin irtiotto, joka teki todella hyvää :).

   Poista