keskiviikko 6. elokuuta 2014

Jokapäiväiset sirkushuvimme

Viime kuukausina ei ole tarvinnut tarkistaa kellosta nukkumaanmenoajan lähestymistä. Touko-, kesä- ja heinäkuussa se tapahtui klo 21:52, nyt elokuussa, iltojen ollessa jo hieman pimeämpiä, alkaa show jo klo 20:52. Joka ikinen ilta, arkena ja pyhänä, taivas täyttyy Sea Worldin tarjoamista ilotulituksista, joita voimme ihailla omalta kotipihaltamme. Tai voisimme ihailla, jos vain jaksaisimme ja viitsisimme. Uskokaa tai älkää, ilotulituksetkin menettävät hohdokkuutensa, jos niitä on tarjolla joka päivä...Ottaisin jo mielummin takaisin talviset, luonnostaan värikkäät, taivaat ja hieman viileämmät yöt. Tyyny on tullut käännettyä jo niin monta kertaa, ettei viileää puolta meinaa enää löytyä. Nähtävästi San Diegossakin on ihan oikea kesä, jolloin on yötä päivää kuuma. Mieleeni on alkanut hiipimään ihan oikean syksyn ja talven ikävä. Olisi mukava tuntea nenänpäässä kirpeä syysilma ja kaivaa esiin farkut ja neuleet. Onkohan sittenkin mahdollista, että kyllästyn ikuiseen lämpimään? Menettääkö lämpökin hohdokkuutensa, jos sitä on tarjolla joka päivä? Ehkäpä. Mutta en minä siltikään halua täältä mihinkään muuttaa, ainakaan ihan vielä.

4 kommenttia:

 1. Se lämpimin aika on vielä edessä... Lokakuussa sade ja viileät illat on jo ihan luksusta pitkän kesän jälkeen! :)

  Saatiinpa muuten vastaus, me ihmeteltiin viime vuonna, että mistä ihmeestä joka ilta kuului vähän kuin ilotulituksen ääniä aina samaan aikaan.. no nehän oli nuo sitten! Enpä ennen tätä tiennyt, meille ei näkynyt mitään mutta vaimea paukkuminen kuului! Tänne asti ei enää kuulukkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se pauke on melkoinen! En ihmettele, että kuului La Jollaan... Onneksi Kisu ei pelkää raketteja eikä pauketta :).

   Poista
 2. Olemme nyt reilun vuoden olleet Kanadassa ja olen harmitellut sitä että olisin pitänyt välivuoteni ennemmin jossain lämpimässä paikassa enkä Suomen kaltaisessa "feels like -49" pakkasessa. Täältä kuitenkin aukesi helpommin työmarkkinat kuin sieltä puolelta. Jos menen kohta itse töihin niin sittenhän sillä ei ole enään niin suurta merkitystä.. Vai olisiko sittenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin on oikeasti ihan turha valittaa, kun inhoan kylmää ja alkaisin taatusti kaipaamaan takaisin lämpimään parin talvisen päivän jälkeen... Mutta kun se vihreämpi ruoho on aina jossain muistoissa :). Mutta Kanadastakin löytyy varmasti upeita paikkoja ja paljon nähtävää ja koettavaa! Ja lentomatka lämpimään ei ole kovin pitkä ;)

   Poista