sunnuntai 17. elokuuta 2014

Rentoa mokailua

Tänään elämässäni on vallinnut jonkinlainen mokailun ja rentoilun pyhä tasapaino. Ei mitään vakavaa - enemmänkin semmoista päänpyörittelyä ja kroonista myöhästymistä aiheuttavaa mokailua. Mikään ei pysy käsissä, tavarat eivät löydy omilta paikoiltaan, "eksyin" ajatuksissani tuttuakin tutummalla reitillä ja rikoin täpötäyden roskapussin ulko-oven eteen. Saapa nähdä millaiset kojoottien ja haisunäätien lammaskekkerit ovellamme vietetään ensi yönä...


Rentoilupuoli hoituikin sitten näppärästi Lake Powaylla ulkoillen ja salilla rehkien. Illalla vaihdoin kotityöt lennosta sushi ja elokuvailtaan töissä päivystävän Phillin kanssa. Saatan inhota itseäni huomenna töiden jälkeen, mutta se on sitten sen maanantai-Veeran ongelma. Sunnuntai-Veera on elämäänsä hyvin tyytyväinen.
Ihana viikonloppu! Sellainen erityisen mukavan tavallinen.

P.S. Kaikki kuvat on otettu kännykällä enkä ole editoinut niitä lainkaan. Kaunis päivä ja upeat värit tuolla Lake Powaylla!

2 kommenttia:

 1. Eipä pienellä sunnuntaisella myöhästymisellä niin merkitystä ole, mä oon edelleen hyvinkin voitolla myöhästymisminuuteissa. ;)

  Tulipa hienoja kuvia vaikka suht sokkona niitä sai kännykällä ottaa kaikessa kirkkaudessa. Toivottavasti maanantai sujuili kivasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ei meillä lasketa... Ja yllärikuvista tuli kyllä kivoja! Mutta aionpas siltikin ottaa seuraavalla kerralla järkkärin mukaan.

   Maanantai oli noh, maanantai, mutta onneksi huomenna on jo tiistai :D.

   Poista