torstai 6. maaliskuuta 2014

Pimeän ihana ilta

Olet juuri syönyt herkullisen illallisen eikä huvittaisi yhtään alkaa siivoamaan. Astut keittöön, katsot likaisia pannuja ja *naps* - täydellinen pimeys. Voisiko sähkökatko osua yhtään parempaan paikkaan?!

Kaapista löytyi jouluhamsterin jäljiltä kymmeniä kynttilöitä ja jääkaapista erikoistilanteeseen säästelty Gulden Draak 9000-olut. Kun tähän lisättiin vielä pelikortit ja cribbage-lauta, olivat tunnelmallisen koti-illan aineikset täydellisesti kasassa.


Sähköt palasivat tietenkin juuri sillä hetkellä, kun kaikki oli valmista, mutta ilmeeni nähtyään Phill kävi sammuttamassa kaikki valot ja leirielämä sai jatkua. Miksi tätä ei tule tehtyä useammin - ihan sillain muuten vaan?!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mahtavalta! :) Mekin ollaan "leireilty", sähkövalon kanssa tosin, ihan tuolla meidän kellarissa. Lapsi nukkumaan ja palapelin kimppuun mars. Hitaat, ylivirikkeettömät illat ovat ihan/melkein parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! Ja palapelit on ihania! Urakoitiin viime talvena 1000 palan palapeli ja ne illat oli kyllä ihan parhaita. Meidän piti laittaa se seinälle, mutta menin sitten pudottamaan sen lattialle... Ja sitten tehtiin taas palapeliä monena iltana :). Ei se ole vieläkään seinällä ja taitaa olla taas palasinakin... Mutta seuraavaksi voisi jo ehkä ostaa uuden palapelin.

      Poista