maanantai 2. helmikuuta 2015

Puolityhjiä pulloja ja palloja

Helmikuu pyörähti käyntiin super sunnuntailla. Viimevuotiseen tapaan aloitimme iloittelun heti aamusta ja kävimme Stone Brewerylla maistelemassa herkullisia oluita. Tällä kertaa emme lähteneet Escondidoon asti, vaan valitsimme tapahtuma-areenaksi Point Lomassa, Liberty Stationilla, sijaitsevan Stonen.Lippu The Calm Before  Storm -tapahtumaan maksoi $50. Hintaan kuului aamupalabuffetti sekä 10 x 4oz olutmaistiainen. Maisteltavat oluet olivat kaikki Stone Brewery:n oluita ja mukana oli myös harvinaisuuksia, joita ei ole saatavilla enää tämän päivän jälkeen. Ja niinhän siinä kävi tänäkin vuonna, että suosikikseni nousi harvinaisuus, joka on nyt pelkkä herkullinen muisto kielenkärjelläni. Ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella...


Oluttapahtuma alkoi jo 8:30, joten puolenpäivän aikaan iloinen joukkomme oli jo hyvin iloinen. Siirryimme Stonelta ystäviemme luo pelailemaan ulkopelejä, grillailemaan ja odottelemaan Super Bowlin alkua. Pelin alkaessa porukka oli kasvanut viidestä pariinkymmeneen ja tunnelma oli katossa.


Itse peli oli tänä vuonna huomattavasti viimevuotista jännempi. Palloissa riitti ilmaa ihan loppuun asti, puoliajan show oli vähintäänkin mielenkiintoinen ja muutama mainoskin onnistui vetämään pisteet kotiin, tai ainakin herättämään keskustelua. Ei laisinkaan hullumpi iltapäivä ja super sunnuntai! Tänään maanantaina fiilis ei ole ehkä ollut kaikista superein, mutta eiköhän tämä tästä. Huomenna uusi yritys.

2 kommenttia:

 1. Voih siellä päin maailmaa kun riittää kivoja tapahtumia niin paljon.
  Täällä Suomessa oltaisiin muuten jo räkäkännissä ja sammuneena ennen pelin alkua...
  Sulla on todella kiva blogi, vasta nyt löysin tänne ja luen blogiasi taaksepäin päivittäin miten vain ehdin.
  Itsekin Los Angelesissa asuneena on niin mukava lukea blogiasi ja katsella kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! Tulee varmasti Los Angelesin muistoja mieleen, vaikka pikkuisen erilaiset kauoungit ovatkin. Tuo on muuten jännä tuo suomalaisten humaltuminen. Kyllähän täälläkin tietenkin humallutaan oluesta, mutta kukaan ei rähise :).

   Poista