sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Musta vuori ja mustia pilviä

Tänään oli iloinen musta sunnuntai. Kävimme Raijan kanssa taas eksymässä ja valitsimme kohteeksemme tummien pilvien ympäröimän Black Mountain -puiston.

Älkää uskoko Yelppiä älkääkä google mapsia puiston parkkipaikkaa etsiessänne. Ensin päädyimme tallipihaan, sen jälkeen asuinalueelle. Asuinalueelle lopulta jäimmekin, sillä sinne sai auton kätevästi parkkiin tienvarteen ja polkukin löytyi aidanraon takaa.


Black Mountain Open space Parkista löytyy muutamia polkuja, joita kiertämällä saa kerrytettyä matkaa juuri sen verran kuin haluaa. Me kiersimme Miner's ridge loopin, joka kulki puskien keskellä ylös ja alas. Matkaa kierrokselle kertyi reilu 8km.
Reitti oli hauska, vaikka näkymät eivät olleetkaan tänään kovin mykistäviä. Pitää mennä uudelleen kirkaana päivänä, jolloin nyppylän huipulta näkyy upeasti sekä downtowniin että merelle. Matkanvarrelta löytyi myös huvittava view point, joka oli penkki puskan keskellä.


Maisema penkiltä

Mielettömät näkymät, jep, jep... Eikä penkillä seistessäkään näyttänyt kovin paljon kummemmalta.

Mutta kivaahan meillä tietenkin oli ja uudestaankin menemme taatusti. Sen monta tutkittavaa polkua näkyi horisontissa. Katsotaan vaan, löydämmekö seuraavan kerran parkkikselle vai pujahdammeko taas aidanraosta. Ei kai se niin tarkkaa ole...

3 kommenttia:

  1. Hihi, mikäköhän sattuma se on, että täällä Piilaaksossakin kun ottaa ajo-ohjeet Black Mountainin trailin parkkipaikalle, päätyy aivan väärään paikkaan, justiinsakin asuinpihaan. :D

    VastaaPoista