maanantai 16. helmikuuta 2015

Eclipse Chocolate

Pari viikkoa sitten South Parkissa pyöriessämme löysimme mielenkiintoiselta vaikuttavan Eclipse Chocolate -ravintolan. Vatsamme olivat täynnä paninia, joten emme eksyneet sisälle asti, mutta päätimme kuitenkin palata herkuttelemaan jonain toisena päivänä.

Lauantainen ystävänpäivä (tai Valentine's day) oli täydellinen syy syödä täyteläistä hemmotteluruokaa. Eclipse Chocolaten Sweetheart Menu koostui kahdesta "maistiaisesta", kahdesta alkupalasta, pääruosta sekä jälkkäristä. Ravintolan jippo on suolaisen ja makean sekottaiminen. Kaikkiin annoksiin oli ujutettu suklaata, vaniljaa tai karamellia, mutta lopputulos oli silti, jälkkäriä lukuunottamatta, suolainen (savory). 

Ruoka oli pääosin ihan hyvää, mutta sitä oli aivan liian paljon. En syönyt läheskään kaikkea lautaseltani löytyvää, mutta jälkkärin kanssa teki siltikin tiukkaa. Sääli, sillä jälkkärit ovat ehdottomasti tämän ravintolan parasta antia. Jälkkärikakkumme oli kuin viisi erilaista herkkua yhdessä paketissa: juustokakkua, vaniljaleivosta, moussea, kanelipullaa ja stroopwafelia. En pidä äklön makeasta, mutta tämä setti toimi.
Suosittelen kokeilemaan Eclipse Chocolatea, sillä konsepti on mielenkiintoinen eikä ruuassakaan ole mitään vikaa. Seuraavalla kerralla taidan tosin tilata itselleni pelkän jälkkärin ja nuolla lautaseni viimeisiä murusia myöten. Prioriteetit järjestykseen!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa paikalta, jossa minä viihtyisin :D. Tulikin mieleen, että suklaa taitaa olla kotoa lopussa...

    VastaaPoista