tiistai 17. helmikuuta 2015

Bro romantiikkaa

Ystävänpäivän aamuna Phill antoi minulle kortin, jossa käskettiin avaamaan tietokoneeni one note -ohjelma. Ohjelman avattuani löysin kolme vaihtoehtoista tapaa viettää päivä. Ensimmäinen vaihtoehto oli Bro with my Ho, joka piti sisällään golfausta, keilaulua, pelejä ja hampurilaisia. Kakkos vaihtoehto oli Pal with my Gal, johon kuului hierontaa, maisemien ihailua, auringonlasku ja Paddington elokuva. Kolmosvaihtis oli Eat with my Sweet, eli kävely-/ ruokakierros ympäri San Diegoa.

Hetken mietittyäni valitsin vaihtoehto #1, eli Bro with my Ho ja toteuspäiväksi sunnuntain.

Sunnuntaina suunnitelmat muuttuivat kuitenkin sen verran, että aloitimme päivämme juoksulenkillä ihan vain siitä ilosta, että jalkani kestää taas treeniä. Ja koska sää oli upea ja koska unohdin (ne kirotut) sukat kotiin, vaihdoimme keilauksen lennosta mölkkyilyyn. Melkein sama kuitenkin...

Päivään kuului siis par 3 golfia, mölkkyilyä, korttipelejä ja Little Big Planet pelin kaivaminen esiin pölyisen laatikon pohjalta. Muonapuoli hoitui Modern Times Breweryssa sekä kotipihalla hampurilaisia grillaillen. Yritimme ujuttaa treffeihimme myös auringonlaskun, mutta Ocean Beachille ajaessamme eksyimme hernerokkaa muistuttavaan sumupilveen ja päätimme kääntyä kiltisti takaisin kotiin. Joku toinen päivä sitten.Ei ehkä sanakirjakuvaus romanttisesta päivästä, mutta toisaalta hyvä esimerkki siitä, kuinka romantiikka voi tarkoittaa montaa asiaa tilanteesta, päivästä tai ihmisistä riippuen.

4 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa lukemassa blogeja ja olipa ihana aloittaa tällä sun postauksella :) mahtavia vaihtoehtoja kaikki :) harmillinen juttu tuo jalka, mutta toivottavasti jo parempaan päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna Riikka ihanasta kommentista! Jalka on jo niin hyvässä kunnossa, että ilman arpea epäilisin kuvitelleeni koko jutun :D.

   Poista
 2. Sinut on haastettu! Toivottavasti viitsit kirjoittaa hyvän asian puolesta :) http://yksimenolippukiitos.blogspot.com/2015/02/reilutblogit.html

  VastaaPoista