lauantai 28. helmikuuta 2015

Mielikuvamuuttamista

San Diegon sää on saanut mieleni seikkailemaan tänään Hawaijille. Välillä sataa ja sitten taas paistaa. Tummat pilvet ovat kehystäneet tuulessa huojuvia palmupuita, mutta toiseen suuntaan katsoessa taivas onkin ollut kirkkaan sininen. Auringon tullessa esille, on ollut mukavan lämmin ja ilma on tuoksunut kesäisen raikkaalta - täydellinen sää, ihan kuin Hawaijilla. Kuin taikaiskusta musiikki seurasi säätä ja kuulin tänään radiosta, pitkästä aikaa, Pepperin Stormtrooper -biisin. Ihana Hawaiji ja kultaiset muistot!

Leikittelemme aina välillä ajatuksella, minne haluaisimme muuttaa seuraavaksi. Emmehän me tulevaa tukikohtaamme tietenkään itse päätä, mutta toivomuksia saa toki esittää.

Paluumuutto Hawaijille jakaa mielipiteemme kahtia: Minä voisin asua Oahulla vielä hetken,  mutta Phill sai saaresta seitsemän vuoden aikana jo tarpeekseen. Enkä kyllä yhtään ihmettele. Kaunishan Oahu on kuin mikä, mutta melkoisen eristyksissä manner-USA:sta ja todella kaukana Suomesta. Ilman ruuhkia saaren ajaa ympäri parissa tunnissa, vaikka en minä kyllä ihan heti keksi, milloinka Oahulla ei olisi ruuhkia.

Jos ei sitten Hawaijille, niin minne? Phill haluaisi Connecticutin osavaltioon Grotoniin, sillä läntiset komennukset alkavat jo tympimään. Groton olisi tietenkin huomattavasti lähempänä New Jerseya ja Suomea kuin San Diego tai Hawaiji, mutta kaupunkina Groton teki minuun niin lähtemättömän huonon vaikutuksen etten asettaisi sitä oman listani kärkipäähän.

Georgiaan tai Guamin saarelle emme halua kumpikaan eikä Virginiakaan oikein houkuttele. Seattlen kupeeseen, Washingtonin osavaltioon, voisimme harkita muuttavamme ja tällä hetkellä tuntuu myöskin siltä, että San Diegoon voisi jäädä vielä paljon pidemmäksikin aikaa.


Onneksi kyse on vielä toistaiseksi pelkästä mielikuvamuuttamisesta. Juuri nyt ei meinaan huvittaisi nousta tästä sohvalta ylös, saatikka sitten muuttaa yhtään minnekään.

Kuva perjantailta, jolloin sadepilvet alkoivat hiipimaan horisonttiin.

10 kommenttia:

 1. Sitte jos tai kun te joskus muutatte, niin mää pakkaan meidät Teksasiin. :) Oon kans mielikuva muuttanu tällä viikolla sekä sinne että Suomeen, Suomi ei vedä vielä pisintä kortta. Todellisuudessa emme mekään lähde San Diegosta vielä minnekkään. :) Ihanaa silti, kun saatiin tänä talvena vähän vettä ja viileämpääkin ilmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taalla sataa nyt jo ihan kaatamalla. Mahtavaa! Mutta jaadaan nyt kuitenkin kumpikin San Diegoon. Viela on monta polkua haikattavana ja on taalla muutenkin ihan kiva asustaa :).

   Poista
  2. Ei meillä sada, höh.. taas ollaan muka niin kaukana. :D

   Poista
 2. Mielikuvamuuttaminen on minun lempiharrastukseni, tosin olen yrittänyt sitä jättää vähän vähemmälle, siitä kun tulee mulla aina vähän kärttyinen olo :). Me vaihdamme hyvin todennäköisesti maata jossain vaiheessa, mutta ei toivottavasti ihan pian. Haaveena olisi, että täällä asutaan siihen saakka, että lapset ovat omillaan ja sitten lähdetään jonnekin ihan uuteen paikkaan. Eipä se tosin meistä ole yksinomaan kiinni, että minne päädytään, työkuviothan ne sen määrittää. Onneksi haaveilu on halpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu on halpaa ja kivaa :). Minä ajattelin tosin siirtyä mielikuvamuuttamisesta mielikuvamatkailuun. Se tuntuu jotenkin helpommalta :D

   Poista
  2. Haaveilu on halpaa ja kivaa :). Minä ajattelin tosin siirtyä mielikuvamuuttamisesta mielikuvamatkailuun. Se tuntuu jotenkin helpommalta :D

   Poista
 3. Täällä myös harrastetaan samaa harva se päivä :) tuossa yhdessä vaiheessa muutto meinasi olla jo ajankohtainen muuallakin kuin oman pään sisällä ja kerkesin jo vähän innostuakin...mutta blääh täällä ollaan vieläkin fyysisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttaminen on niin kakspiippuinen juttu. Toisaalta ajatus tuntuu aina ihanalta, varsinkin jos sen ottaa uuden mahdollisuuden kannalta. Mutta käytännössä uusi alku vaatii ihan hirveästi vaivaa. Tällä hetkellä olen siis ihan tyytyväinen, ettei olla muuttamassa just nyt mihinkään :)

   Poista
  2. Muuttaminen on niin kakspiippuinen juttu. Toisaalta ajatus tuntuu aina ihanalta, varsinkin jos sen ottaa uuden mahdollisuuden kannalta. Mutta käytännössä uusi alku vaatii ihan hirveästi vaivaa. Tällä hetkellä olen siis ihan tyytyväinen, ettei olla muuttamassa just nyt mihinkään :)

   Poista
 4. Täällä myös harrastetaan samaa harva se päivä :) tuossa yhdessä vaiheessa muutto meinasi olla jo ajankohtainen muuallakin kuin oman pään sisällä ja kerkesin jo vähän innostuakin...mutta blääh täällä ollaan vieläkin fyysisesti :D

  VastaaPoista