perjantai 6. helmikuuta 2015

Pitkän viikon perjantai

Tuntuu, että ihan äsken vasta istuin sohvalla ja huokaisin: Onneksi on perjantai! Tämä viikko humpsahti ohi vauhdilla.


Kulunut viikko oli nopea, mutta yksittäiset päivät pitkiä. Uurastimme Phillin kassa molemmat extra tunteja töissä ja kerkisimme näkemään toisiamme vain vilaukselta syödessämme illallista kahdeksan tai yhdeksän aikaan. Possu ressukka meinasi haljeta liitoksistaan joka ilta (yö ja aamu), mikä ei ainakaan helpottanut ennestään huonoa omaatuntoa.


Onneksi tällaisia viikkoja on nykyään hyvin harvassa. Phillin siirryttyä joulukuussa maapalvelukseen minut on hemmoteltu piloille. Phill on normipäivänä kotona paljon ennen minua, jääkaapissa on aina ruokaa ja kaikki viikonloput ovat olleet vapaita. Olemme saaneet elää taas aivan tavallista arkea - yhteistä arkea. Kaikkein parasta on ollut kuitenkin elämän ennustettavuus. Vaikka Phillin työhön kuuluukin jonkin verran matkustelua, ovat kaikki reissut tiedossa etukäteen ja matkat taittuvat sukellusveneen sijaan lentäen. Epäluotettavan sähkäpostin sijaan saamme jutella puhelimessa ihan niin kuin normaalit ihmiset ja matkakohteetkin ovat jotain muuta kuin merenpohja. 


Elämä on tällä hetkellä aika mainiota. Varsinkin näin perjantai-iltana.

Kuvat tämän päivän lounastauolta Ocean Beachilta.

2 kommenttia:

  1. Hieno lounaspaikka! :) Täällä Barcelonassa on sen verran koleaa ollut viime viikkoina (+8-12) ettei ihan ulos tarkene lounastamaan paitsi ihan suojaiseen paikkaan. Kyllä se aurinko silti lämmittää kovin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunset Cliffs on upea paikka! Siellä kelpaa mussuttaa eväitä ja hengittää syvään. San Diegon sää on ollut viime aikoina aika kesäinen. Aamulla on sumuista (marine layer), mutta päivät ovat kirkkaita ja lämpimiä.

      Poista