lauantai 7. helmikuuta 2015

Lauantai laiturilla

San Diegon sää on hiponut viimeaikoina taas täydellistä - sunny and 70 lähes jokapäivä. Linnut laulavat kuin viimeistä päivää ja kaikkialla kukkii ja vihertää. Tuntuu ihan keväältä. 

Mikään mahti maailmassa ei olisi pitänyt meitä tänään sisällä. Päätimme hypätä pyöriemme selkään ja suunnata kulkumme Ocean Beachille. Lyhintä reittiä matkaa on vain viitisen mailia, mutta valitsimme mennen tullen pidemmät, turvallisemmat ja kauniimmat reitit Mission Bay:ta seuraillen.Vietän Ocean Beachilla arkisin enemmän kuin liikaa aikaa, mutta viikonloppuisin kaikki tuntuu aina erilaiselta. Kun viikonloppufiilikseen lisätään se, että liikkuu auton sijaan pyörällä, tuntui minusta hetkittäin, kuin olisimme olleet jossain aivan uudessa paikassa. No joo, tavallaanhan me olimmekin, sillä en ollut vielä koskaan kivunnut Ocean Beachin pitkälle laiturille.


Kuubalainen lounas Azucar -ravintolassa

Menomatkan reitti vanhaa Sea World drivea pitkin oli niin mukava ja turvallinen, että päätin alkaa kulkemaan ainakin kerran viikossa pyörällä töihin, päivien pian pidetessä vaikka joka päivä. Sisälläni asuva suomalainen hyötyliikkuja ei ole kadonnut mihinkään. Hyvästi ärsyttävät liikenneruuhkat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti