torstai 22. toukokuuta 2014

Ostetaan lisää järjestelmällisyyttä

Vuorokauden lisätuntien lisäksi voisin ostaa jostain lisää järjestelmällisyyttä. Samalla voisin ostaa sitä myös Phillille, jos jollain olisi tarjolla paljousalennus. Monien asioiden kohdalla on mahtavaa, että olemme niin samanlaisia, mutta onko meidän kummankin ihan pakko olla näin epäjärjestelmällisiä? Säästymme varmasti useilta riidoilta, kun toisen sukkia poimiessa voi ennen ärsyyntymistä irvistää omalle peilikuvalleen, mutta joskus olisi kiva, jos meistä edes toinen pääsisi ajatusta pidemmälle asioiden ja tavaroiden järjestelyssä.


En oikeastaan hukkaa koskaan mitään, mutta laatikoissani ja kaapeissani vallitsee ikuinen kaaos. Kaikki tärkeät paperini ovat sikinsokin isoissa kansioissa - Odottavat edelleenkin sitä sateista ja tylsää päivää, kun minulla on aikaa järjestää ne. Phillin kaapit ja kansiot ovat ihan samassa jamassa ja tavaratkin usein hukassa. Onneksi olen perinyt äidiltäni uskomattoman kyvyn löytää kadoksissa olevat esineet.

Yhtenä iltana Phill etsi jotain kadonnutta kuittia ja kävi kurkkaamassa myös meidän kummankin autoihin. Takaisin sisään tullessaan hän nauroi katketakseen, sillä kumpikin auto haisi banaaneilta. Olimme kumpikin syöneet banaanin kotiin ajellessamme ja jättäneet kuoret autoon - siis siitäkin huolimatta, että parkkeeraamme aivan roskiksen viereen...


En usko, että tulemme koskaan muuttumaan ja parantamaan tapojamme - valitettavasti. Sotkemme paljon ja siivoamme usein. Koska perjantaina siivoaminen on minusta paholaisen keksintö, siivoan useimmiten torstaisin ja sunnuntaisin. Olemme viikolla niin vähän kotona, ettemme yksinkertaisesti kerkiä sotkea murto-osaakaan siitä, mitä saamme viikonloppuisin aikaiseksi. Eipä siis muuta kuin sohvalta ylös ja pyykkejä viikkaamaan. Huokaus... Onneksi huomenna on tosiaankin jo perjantai ja edessä piiiiitkä kolmen päivän viikonloppu. Iso hurraa-huuto Memorial Day -weekendille!

4 kommenttia:

  1. Haha, jos löydät järjestelmällisyyskaupan niin vinkkaa mullekin! Banaanista jää muuten melkoinen tuoksu, nimin itsekin joskus koettanut. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimän banaanin tuoksu ei ole ehkä niitä parhaimpia wunderbaumeja...

      Poista