sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Koko päivä kauneudelle

Hemmottelulauantai - tulipa tarpeeseen! Silmälasiostoksia, mani- ja pedikyyri hierontoineen, kampaaja, Ocean Beachin vaatekaupoissa pyörimistä ja uusi Starbucks- nimi:Viva.

Iltapäivällä paketti oli kasassa illan tanssiaisia varten - eikä yhtään liian aikaisin. Phill kriiseili kunniamerkkien onnettoman kiinnitysmekanismin kanssa loppumetreille asti, mutta lopulta mitalit asettautuivat kauniiseen riviin oikeille paikoilleen.

Ilta oli onnistunut ja ansaitsee ihan oman postauksensa. Tässä kuitenkin muutama kännykkäkuva -sneak peek juhlaeleganssistamme. Onneksi kukaan ei saanut ikuistettua tanssimoovejamme kuviin tai videolle...

Tämä päivä onkin kulunut täysin toipuessa. Kävelimme aamulla Mission Beachille ja jatkoimme aamupalan jälkeen unia lämpimällä rantahiekalla. Iltapäivällä keräilimme itsemme hiekalta ja kävelimme Which Switchin kautta kotiin. Iltasella ryhdistäydyimme sentään sen verran, että pinkaisemme itsemme hiekkajuoksulenkille ja siivosimme totaalikaaoksen valtaaman kotimme.

Nyt on kyllä vähän sellainen olo, että tarvitsisin ainakin yhden vapaapäivän viikonlopusta toipumiseen. Huokaus... Extravapaan sijaan minua taitaa kuitenkin odottaa todella kiireinen ja tavallista pidempi työviikko. Ensi lauantaikin kuluu nimittäin työntouhussa. Jaksaa, jaksaa - reilu kuukausi Suomen-lomaan!

10 kommenttia:

 1. Nytkö ne bileet oli! :) kaunista ja komiaa, sun kampaus on (tai oli) tosi hieno, onnistuit valitsemaan hyvän kampaajan selkeesti! Pidempää stooria odotellessa. :) Tsemppiä ens viikolle, koetetaan jaksaa treffata joku ilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, nyt ne vihdoin oli :). Ja kyllä, treffataan! Tuo hyvää vastapainoa töihin :).

   Poista
 2. Aivan ihana kampaus ja puku!!

  VastaaPoista
 3. Te ootte NIIN komea pari! Ja sun puku on kyllä ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Superkaunis juhlatyyli sulla! Ja komea pari muutenkin :)

  VastaaPoista
 5. Täytyy yhtyä edellisiin kommentteihin, upea pari olette!
  Kampaus oli tosi kaunis ja puku juuri sinulle sopiva ihanuus :)
  Tuonne kampaajalle uskaltaa mennä toisenkin kerran.
  Ilo kuulla, että tulet käymään kotomaassa kauneimman kesän aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Nyt on kyllä tainnut löytyä se luottokampaaja (tai kampaamo). Tässä paikassa on kaikki kohdillaan. Ja aivan mahtavaa päästä hetkeksi Suomen kesään! Kohta voi jo alkaa laskemaan päiviä...

   Poista