tiistai 13. toukokuuta 2014

Lenkkarimotivaatiota

Myönnän, olen (pikkuriikkisenvälineurheilija. Treenivaatteideni pitää olla kauniit, istuvat ja täydellisen mukavat. Mikään ei vähennä treeni-intoa yhtä paljon kuin putoavat pöksyt, hiestä läpimärkä paita tai hiertävät lenkkarit.

Viime vikolla illat venähtivät Phillin kotiin paluun innoittamina aivan liian pitkiksi, minkä vuoksi kellon soidessa aamuviideltä ei kauheasti hymyilyttänyt. Paitsi tiistaina. Tiistaina pääsin nimittäin testaamaan uusia lenkkareitani ihan ekaa kertaa. Uni karisi kummasti silmistäni, mustapinkkien Nikejen nauhoja sitoessani. Kumma kuinka paljon motivaatiota ja intoa voi nainen saada uusista kengistä! Pitäisi ehkä hävetä, mutten taida viitsiä.

Testasin lenkkareita ensin hyppy-, pomppu, ketteryys-, sprinttitreenillä ja jatkoin seuraavana aamuna testisarjaani rantahietikossa. Nyt treenejä on takana jo useita erilaisia ja olen aivan vakuuttunut löytäneeni itselleeni uudet jokapaikanhöylälenkkarit. Superkevyet ja melkein sukilta tuntuvat nike trainerini sopivat useimpiin treeneihini kuin nakutettu. Pidemmillä asvalttijuoksuilla suosin kuitenkin perinteisempiä juoksulenkkareita, jotka vaimentavat askeleet näitä läpysköjä paremmin.

             

En tiedä kuinka suuri osa kunniasta kuuluu lenkkareilleni, mutta tänään on se suuri päivä, jolloin saavutin tämän kevään tavoitteeni ja vedin kymmenen leukaa putkeen vastaotteella. Kymmenes vaati kyllä jokaisen tästä kropasta ja mielestä löytyvän tahdonvoiman rippeenkin, mutta voima kuin voima - suomalaista sisua ei kannata koskaan aliarvioida. 

Seuraavalla kierroksella sain vedettyä vielä kuusi ja sitä seuraavalla viisi. Kesän tavoitteeni on 3x10 ja seuraavaksi sama myötäotteella. Siinäpä sitä riittää treenattavaa ja hikoiltavaa pitkäksi aikaa. Pieni askel ihmiskunnalle, suuri puuskuttava suoritus Veeralle.

5 kommenttia:

 1. Heh, kyllä tää on varmaan universaali ilmiö naisten keskuudessa :) Itse tilasin juuri uudet juoksukengät netin kautta, enkä malta odottaa että ne saapuvat ja pääsen ne jalassa vetämään lenkkiä.
  P.S. onnittelut leuanvedoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, ehdottomasti universaali ilmiö :D. Hauskoja juoksulenkkejä uusilla lenkkareilla!

   Poista
 2. Aivan ihanat! Melkein tekee mieli taas uusia juoksukenkia, mutta tassa on nyt viela vahan aikaa jaljella naiden nykyisten parien kanssa - juoksen ~300 mailia/pari. Mikaan ei pirista treenia paremmin kuin uudet treenivaatteet..... jooh, hello Lululemon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. And bye bye paycheck :). Lululemon on kyllä ihana ja laadukas. Voisin kantaa sinne vaikka kaikki rahani ;).

   Poista
  2. Indeed - bye bye paycheck ...... :) Yritan valttaa Lulua parhaani mukaan, ja kayn yleensa vain silloin talloin, kun en paase liikkeesta ulos ostamatta jotain.

   Poista