sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Sisustusoluet

Pari vuotta sitten vietimme puoli syksyä sisustuskaupoissa kierrellen. Ostimme silloin jota kuinkin kaiken mahdollisen, mitä kotiin nyt yleensä ostetaan. Aluksi kaupoissa kiertely ja sisutuslehtien selailu oli hauskaa, mutta jossain vaiheessa uuvahdimme aivan totaalisesti ja pelkkä huonekaluliikkeen ohi ajaminen sai meidät kaivamaan valkosipulit ja ristit esiin. Viimeiset Marimekon kangas"taulut" taisivat päätyä seinälle vasta helmikuussa, paria tuntia ennen kuin ensimmäiset viikonloppuvieraamme tulivat kylään.

Portsmouthin kotimme sisustus oli meille kummallekin mieleen. Kaikki oli uutta ja juuri siihen tilaan hankittua. Koti tuntui kodilta ja miellytti kummankin silmää. San Diegon kodin nähtyämme ymmärsimme aika pian, että parin vuoden pituinen tauko projekti kodin kanssa oli tullut päätökseensä: Isompi tila vaati isompia huonekaluja. Eipä siis auttanut muu kuin sukeltaa takaisin sisustuksen ihanaan maailmaan.

Viikon kestäneen suunnittelun ja netin selailun jälkeen pääsimme tänään vihdoin itse asiaan ja päädyimme Morena Boulevard Plazalle shoppailemaan. Plazalta löytyi täyden kympin huonekaluliike, lamppukauppa ja puutarhaliike - kaikki mitä tarvitsimme. Kaikista iloisin yllätys oli Metro Decor-huonekaluliike, jonka tyyli kolahti ja hinnat sopivat meidän 'emme tiedä kuinka kauan asumme tässä talossa ennen kuin taas muutamme' -elämäntyyliin. Koska olemme me, emme ostaneet vielä tänään mitään, vaan päätimme sulatella kaikkea näkemäänne yhden illan verran. Huomenna sitten takaisin tositarkoituksella.

Meidän uusi pöytä?

Jos Phill saa jatko-ordersit San Diegoon, nousee ostoslistan ykköseksi hedelmäpuu


Onnistuneen kauppakierroksen kruunuksi suuntasimme Little Italyyn Bottlecraft beer shoppiin olutostoksille. Phill ja olutkauppa = lapsi ja karkkikauppa eikä minuakaan tarvitse kehottaa kahdesti astumaan sisään. Uusien oluiden maistelu ja vanhojen tuttujen nautiskelu on meille parhautta parhaimmilaan. Tänään ohjelmassa oli siis sunnuntai-illallisen sijaan sunnuntainen olutmaistelu. Kaksi ehdotonta olutsuosikkiani ovat Allagash White ja Goose Islandin Sofie. Täytyy kuitenkin myöntää, että West coast IPA:t maistuvat kerta kerralta paremmilta. Local on kova sana!

Maun lisäksi myös etiketit ovat tärkeitä (minulle)

Kaksi uutta ja maistuvaa tuttavuutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti