lauantai 2. marraskuuta 2013

Aikavaras

Availin tänä aamuna sähköposteja ja huomasin Amazonin aloittaneen Black Friday countdownin. Heti perään nautiskelin Starbucksini punaisesta joulukupista ja huomasin kääntää kalenterin lokakuusta marraskuuhun. Miten nyt voi olla jo marraskuu? Kuka varasti kuukausikaupalla aikaani?

Viimeisen kahden kuukauden aikana on kerinnyt sattua ja tapahtua vaikka mitä. Olen yrittänyt imeä itseeni jokaisen uuden maiseman, maun, hajun, äänen ja tunteen. Olen yrittänyt pysähtyä ja nauttia, keskittyä tähän hetkeen. Ja olen siinä myös onnistunut. Syksy on hujahtanut ohitse, mutta ei lainkaan huomaamatta. Jokainen iso ja pieni onnenmurunen on taltioitu mieleen ja sujautettu osaksi kauniita muistoja.

Olen ollut tänään aamusta alkaen erityisen onnellinen ja elämääni tyytyväinen. Ei mistään erityisestä syystä ja kaikista mahdollisista syistä. Ihanat pikkuiset asiat ovat rullautuneet päivän mittaan isoksi kuplivaksi palloksi, joka oli pakko jakaa muidenkin kanssa. Joskus sama käy huonon päivän ja ikävien asioiden kanssa, mutta tuo päivä ei ole tänään, miksi sitä siis miettimään.

Ensi yönä vaihtuvat USA:nkin kellot talviaikaan. Jännä nähdä, mitä kaikkea tämä "talvi" tuo tullessaan. Huomenna tiedossa olisi ainakin osittainen auringonpimennys. Uusi kokemus sekin. Ei siis muuta kuin taivaalle tiirailemaan.


2 kommenttia:

  1. Aika on kulunut uskomattoman nopeasti..... on kuin eilinen paiva, kun ajoimme Alaskasta Virginiaan, ja nyt VA on ohi. No, toivottavasti holidays eivat ihan kokonaan lenna ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tämä holiday season kestää täällä koko syksyn :)

      Poista