sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Hyvin syöneet

Yhteisen vapaan viikonlopun puuhia voisi kuvata kolmella sanalla: Lepoa, urheilua ja syömistä. Nukuimme molempina aamuina pitkään, kävimme salilla ja pyhitimme loppupäivän joko syömiselle tai ruokaostoksille.

Lauantaina kävimme syömässä Neighborhood ravintolassa San Diegon downtownissa. Hyvä olutvalikoima, rento tyyli ja tajuttoman hyvää ruokaa - nappi valinta. Tilasimme pöydän täyteen alkupaloja ja jaoimme päälle cajun- ja black bean burgerit. Nom, nom! Illallisen jälkeen jatkoimme iltaa muutamassa baarissa, joista ensimmäisestä löytyi myös neljän pelaajan Pac-Man. Voiko koskaan olla liian vanha innostumaan Pac-Manista? Täydellistä tuplatreffipuuhaa!Tänään vuorossa oli  kotoisa herkutteluilta. Noukimme ainekset  täydelliseen illalliseen Whole Foodsista ja Point Loman farmers marketilta. Ilta alkoi paahdetuilla pähkinöillä, oliiveilla, briellä ja patongilla ja jatkui kylmällä paprikakeitolla, salaatilla, lohkoperunoilla ja steak tipseillä (äh, en kyllä keksi miten kääntää steak tips). Phill teki tarkoituksella paljon ekstraa, jotta minun ei tarvitsisi huomenna kokkailla, kun hänellä on duty-päivä. Ihana mies, kun huolehtii minun syömisistä silloinkin kun on itse töissä.Sunnuntai-illalliset on yksi meidän rakkaimmista perinteistä. Uuteen viikkoon ja arkeen on paljon helpompi siirtyä kylläisenä ja onnellisena. Sunnuntaina on aikaa kokata rauhassa ja hyvä pitää ajatukset tulevan viikon sijaan ruuassa. Yritämme teeskennellä parhaamme mukaan, että viikonloppu jatkuu jatkuu vaan. Joskus se onnistuu illalliseen asti, joskus vähän pidempään. Elokuvan voimalla ehkä jopa myöhäiseen iltaan saakka.

3 kommenttia:

 1. Ah, mitä herkkuja! Ihan piti jääkaapille lähteä, ei vaan täällä ollut niin herkullista syötävää.
  Tuo keitto on niin herkullisen näköistä ja varmaan makuistakin, sanoo hän joka tykkää keitoista kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen keittofani! Tuo keitto oli uusi kokeilu ja todella hyvää. Reseptinkin voin laittaa jakoon myöhemmin. Siinä on vain se ongelma, että Phillin reseptit ovat usein aika summittaisia :).

   Poista
 2. Kiva! Jäämme odottamaan ohjetta :)

  VastaaPoista