maanantai 25. marraskuuta 2013

Maanantai huumoria

Mainitsin viime viikolla, että viihdytämme itseämme usein huonolla huumorilla. Tavallistakin kauniimpana huono huumorimme kukoisti viime keskiviikkona liikenteessä jumittaessamme. Jossain La Jollan ja Point Loman välillä Phill keksi loistavan San Diego -kuvausprojektin, jonka kävimme toteuttavassa samaisena iltapäivänä Mission Beachilla. Tässä tulos, nauttikaa:

Veimme kuvissa esiintyvän vohvelin rannalle nauttimaan kauniista päivästä. Vohveliystävämme on kaupan valmisvohveli, merkiltään Eggo. Rannalla peuhatessaan Eggo muuttui hiekkaiseksi, siitä tuli siis Sandy Eggo. Sanokaapa tuo nopeasti, amerikkalaisittain ääntäen... Kuulostaako tutulta?

Saanko esitellä, Our Sweet Sandy Eggo (San Diego) pictures:
Lopuksi vohveliystävämme leikki lokin kanssa...ja katosi.

6 kommenttia:

 1. Hah, ihana, maanantain piristys! :D ja voi vohveliparkaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä ei kauaa mennyt, kun vohveli jo katosi... Sitä vaan jäin miettimään, että veivätkö lokit vohvelin eka uimaan vai söivätkö hiekkoineen päivineen.

   Poista
 2. Heko, heko... :D Btw, Eggot on hyviä, vaikka en valmis-pakastetuotteista niin välitäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää etten ole koskaan maistanut Eggoa. En ole kovinkaan suuri vohvelifani vaan valitsen mielummin letut :)

   Poista
 3. Joo, ei lettuja voita mikään! Oletko muuten kokeillut banaani-kananmuna-lettuja? Vispaat kuohkeaksi kaksi kananmunaa ja kaksi (miel. ylikypsää) banaania. Paista alhaisella lämmöllä pienikokoisia lettuja. Tosi hyviä, ja olettaisin että terveellisempiä kuin perinteiset jauhosta, maidosta, sokerista ja kananmunista paistetut letut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillut ja hurahtanut! Banaani-kananmuna letut ovat minun ykkössuosikki tällä hetkellä, varsinkin jos teen vain itselleni (Phill suosii perinteisiä). Laitan niihin tosin kaksi munaa ja vain yhden banaanin ja mausteiksi usein kanelia, kardemummaa tai muskottia.

   Poista