perjantai 22. marraskuuta 2013

Se aika vuodesta

Kehtaankohan tunnustaa :)? Istun sohvalla vilttiin kääriytyneenä ja hörpin jouluteetä... Näin meillä San Diegossa. Kylmä hiipi luihin ja ytimiin, kun jutteluhetki ulkona venähti ja aurinko alkoi häviämään horisontin taakse. Olisipa meillä sauna - lause jota ei usein kuule Veeran suusta!

Olen ollut pari viimepäivää ihan holiday-tunnelmissa. Ilmoitin jo Phillille aikovani koristella tänä jouluna omalla mittakaavallani yliampuvasti. Lunta täällä ei ole eikä tule, mutta pimeää kyllä riittää. Talviajan ansiosta pimeä tulee humahtaen jo pitkälti ennen kuutta. Kynttilöille ja tunnelmavaloille olisi siis käyttöä. Asettelin tuikut jo kauniiseen riviin pöydälle, mutta muistin sitten, että kaikki meidän tulitikut ja sytkärit jäivät New Hampshireen. Noh, huomenna sitten...

Phillin tuoma homecoming ruusu alkaa olemaan jo aika nuupahtanut. Tilalle voisi hankkia thanksgiving kukkia.

Huomenna pitää muutenkin asetella tuikut uudelleen, sillä pöytämme vaihtuu uuteen. Viimesunnuntainen kysymysmerkkipöytä jäi kauppaan ja tilalle valkkautui karvan verran isompi ja paljon vaaleampi pöytä. Pöydän lisäksi huomenna saapuu kirjahylly (johon ei tule kirjan kirjaa) ja pieni end table sohvan jatkoksi. Olemme myöskin valinneet seinälle ripustettavat kuvat kaikkien niiden tuhansien road trip-kuvien joukosta. Oma taide paras taide!

Pihakalusteiden kanssa pitää ilmeisesti odottaa kevättä, kun täällä on nyt niin tosi talvi. Just joo ja mur! Löysimme Searsin nettisivuilta aivan täydellisen ulkokalustesetin 70% alennuksella. Olimme yhtä hymyä, kunnes meille valkeni, että setti (tai mikään muukaan setti) ei ole saatavilla talviaikaan. Miksi ihmeessä niitä sitten mainostetaan kissan kokoisin kirjaimin netissä? En ymmärrä, en! On vähän sellainen olo, että joku varasti juuri tikkarini. Ehkäpä me teemmekin kalusteemme itse (lue: minä visioin ja Phill tekee). Jos vain joku lisäisi viikkoon pari päivää ja päivään pari tuntia...

Mutta koska nyt kerran on talvi, niin ostinpas sitten itselleni ne himoitsemani syyssaappaat. Joinain iltoina/öinä ne ovat tulleet jopa melkein tarpeeseenkin. 


Näillä kelpaa lähteä kohta kuusimetsään joulukuusta valitsemaan.

3 kommenttia:

  1. Vieläkin on vilu, ihan hiljaa voi sen myöntää - vaikka ulkona oli tosiaan se 17 astetta vielä iltapäivälläkin... :)

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu: http://www.kfamilyadventures.com/2013/11/eleven-facts/

    VastaaPoista