tiistai 12. marraskuuta 2013

Runner's high ja rusketusraidat

Rakkauteni pitkien matkojen juoksemiseen on puhjennut taas kukkaan. Tahmaisuus on muuttunut nautinnoksi ja muistan taas, miltä tuntuu runner's high. Juoksin tänään Mission Bay:n rantoja pitkin Mission Beachin kärkeen ja takaisin tullessa jatkoin kevein askelin pilvissä leijailua Pacific Beachin ja La Jollan välisillä kukkuloilla. Mikä mahtava tunne!

Vaikka juoksu maistuukin taas mansikoilta, haluan treenailla monipuolisesti. Treenailin yhdessä personal trainer ystäväni kanssa Crossfit-henkisesti joitain kertoja ja hurahdin tietenkin saman tien. Eipä ole pitkään aikaan ollut koko kroppa yhtä hyytelönä, kun niiden treenien jälkeen. Nyt yritän pähkäillä, haluanko maksaa itseni kipeäksi Crossfit-salilla, vai ostaisinko kuitenkin sen kauan kaipaamani nyrkkeilysäkin ja jatkaisin muita treenejä Point Loman tukikohdan ilmaisella salilla. Elämän vaikeat päätökset...

Mutta kertokaapas minulle, miten ulkona urheileva välttää rusketusraidat? En ole onnistunut siinä vielä koskaan. Rannalla makoillessa ihoni ei rusketu millään, mutta juostessa imaisen auringon itseeni kuin rutikuiva pesusieni. Alan näyttämään pikkuhiljaa seepralta, jolla on ikuisesti päällään juoksushortsit ja painijaselkäinen toppi. Eihän sillä muuten niin väliä, mutta bikineitä ei kyllä tee enää edes mieli pistää päälle. Elämän suuret murheet...

Mission Baylta löytyi tutun oloinen kuja

Upea auringonlasku meidän pihalta kuvattuna

2 kommenttia:

  1. Heh, ei mitenkaan ..... olen seepra suurimman osan ajasta. Kai niita rusketusraitoja voisi valttaa, jos pysyisi paikallaan tarpeeksi kauan bikineissa tms., mutta itsellani ei karsivallisyys riita vaan koko ajan pitaa olla liikkeella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi kaveri sanoi makaavansa jokaisen treenin jälkeen tupla-ajan bikineissä. Ihan vaan sen takia ettei tulisi rajoja... Minulla ei riittäisi aika eikä kärsivällisyys :).

      Poista