sunnuntai 7. elokuuta 2016

Tehoviikonloppu

Perjantaina tuli itkettyä typerää laiskuutta, joten mikäpä sen sopivampaa kuin kehua heti perään, kuinka äärettömän aikaansaava viikonloppu meillä olikaan. Mikään ei ole ehkä ärsyttävämpää kuin ihmiset, jotka listaavat sosiaalisessa mediassa tekemisiään (aamulenkki, kodin siivous, ruokakaupassa käynti ja viikon aterioiden kokkaus hoidettu, eikä kello ole vielä kahdeksaakaan. Mites teidän muiden aamu on alkanut? LOL!), mutta en voi vastustaa kiusausta - olen niin pirun ylpeä meistä.

Lauantaiaamu starttasi reippaalla treenillä, jonka jälkeen vuorossa oli pieni ylläriohjelmanumero, eli putkiremppaa. Huomasimme meinaan kauhuksemme, että tiskialtaan aluskaapin pohjalla oli vettä. Laskin jo mielessäni satasia, ellei jopa tuhansia, mutta kätevä mies diagnisoi ja korjasi ongelman muutassa minuutissa. Onko mitään seksikkäämpää kuin hommansa osaava mies?

Seuraavaksi suuntasimme tiemme Home Depotiin ja viimeistelimme viimeinkin kuistimme daybed projektin. Daybedin/löhäilysohvan rakentaminen ei ole mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta siitä lisää myöhemmin. Pääasia, että projekti on nyt tyynyjä vaille valmis ja hyväksi havaittu. En muista, milloin viimeksi olisi olut maistunut yhtä hyvältä, kuin hikisen rakennusurakan jälkeen upouudella sohvalla löhöten.


Tänään vuorossa oli autotallin kaaoksen siivous, joka ikisen pahvilaatikon läpi käyminen, retki kierrätyskeskukseen ja kaatopaikalle sekä Phillin vaatekaapin sisällön täydennystä aka shoppailua. Hiki tuli tänäänkin, mutta nyt autotallissa voisi järjestää vaikka pienimuotoiset tanssiaiset.

Juku, että on hyvä fiilis. On ollut oikeastaan koko viikonlopun. Mahtaako suomeksi löytyä vastinetta englannin kieliselle ilmaisulle adulting? Tämä viikonloppu on meinaan ollut juurikin sitä itseään ja se tuntuu aika hyvältä. To Do -lista on taas puolet lyhyempi. Mites teidän muiden viikonloppu sujui? LOL!

2 kommenttia:

 1. Sama homma täällä, lauantaina siivosin kaksi lasten huonetta ja se jos mikä on urakka.Paperisilppua, rikkinäisiä askarteluja, roskaa, likaisia vaatteita jne. Kaikki sain järjesteltyä ja kaatopaikkaa täytettyä. Lisäksi vielä vaihdoin lakanat, imuroin sängyt, pyyhin pölyt.... Huone kiilsi kaikki viisi minuutti :D.
  Työpöytänikin siivosin ja siihen meni kolme tuntia, en tajua miten näin pieneen pöytään voi mahtua niin paljon tavaraa.
  Taas on helpompi hengittää, kun roskat on poissa ja tavarat on järjestyksessä, energiaa on nyt muuhunkin kuin roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suursiivouksesta ja asioiden hoitamisesta tulee kyllä ihan huippu olo. Välillä mietin, että tekemisen miettimiseen, murehtimiseen ja lykkäämiiseen menee enemmän energiaa kuin itse tekemiseen. Autotallin siivouksessa oli muuten se hyvä puoli, että se pysyy helpommin siistinä kuin varsinainen koti tai varsinkaan lasten huoneet :D.

   Poista