perjantai 15. toukokuuta 2015

Wipeout Run

Muistatteko vielä TV:n Wipeout ja Ninja Warrior ohjelmat? Minä muistan! Katselin vaikuttuneena kuinka ketterästi nämä puolininjat suorittivat esteradan mulahtamatta kertaakaan. Samalla vähän toivoin ja mietin, josko minäkin voisin joskus kokeilla. 

No nyt tänä 1/4 ninja sai mahdollisuuden kokeilla ihan hupimielessä, miltä radan tavisversio tuntuu.
Muodostimme kaveriporukan kanssa kaksitoistahenkisen Sea Cucumbers -joukkueen ja osallistuimme Del Marissa järjestettyyn Wipeout Runiin. Juoksu oli 5K, johon kuului 12 estettä. Useimmat esteistä olivat tässä juoksussa enemmänkin hauskoja kuin fyysisesti raskaita, mutta sepä se olikin se pääpointti: Kokeilla jotain uutta ja pitää samalla hauskaa kavereiden kanssa.
Esteiden joukossa oli muunmuassa seinän ylitystä, liukumäkiä, apinan lailla tangosta toiseen heilumista, tasapainoilua veden yli heiluvia jättipalloja vältellen, köysikeinu, vaahtoliuku jne. Sanomattakin lienee selvää, että olimme maaliin tullessamme aivan läpimärkiä. Pro tip: Älä unohda vaihtokenkiä kotiin niin kuin minä. Varsinkin jos suunnitelmissasi on juoksun jälkeinen brunssi yhdessä joukkuekavereidesi kanssa.

Täältä löytyy lista esteistäPhill teki meille myöskin hienot tiimipaidat, joiden valmistus ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Ensin ongelmia aiheutin minä. Vedin meinaan tietokoneen piuhan irti ja kadotin lähes valmiin piirroksen. Seuraavaksi unohdimme ostaa oikeanlaista paperia ja lopuksi huomasimme perjantai-iltana kello yhdeksältä, että printterin muste oli lähes loppu. Lopputuloksena leikkailimme ja silitimme paitojen kuvia vielä puolenyön aikaan juoksua edeltävänä yönä. 


Mutta oli se sen arvoista. Huippuhauska tapahtuma, jonka juoksisin uudelleen vaikka heti.

2 kommenttia: