keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ruokaa rekasta

Keskiviikko on minulle työviikon rankin päivä. Koulumme ja luokkahuoneemme pursuilee liitoksistaan, ryhmäni seitsemällä tytöllä on iltapäivällä balettitunti  (siis seitsemät silkinohuet sukkikset, leotardit ja tutut) ja meininki muistuttaa muutenkin enemmän viidakkoa kuin koulua.
Keskiviikon työpäivästä selvittyäni tunnen olevani kyttyrän turvallisemmalla puolella, mitä juhlistaaksemme olemme herättäneet henkiin arkipäivätreffit.

Viimeisen parin kuukauden aikana olemme tehneet keskiviikkoisin jotain kivaa yhdessä. Käyneet syömässä, elokuvissa, oluella, kävelyllä tai juoksemassa - milloin mitäkin. Tänään testasimme Pacific Beachin jokakeskiviikkoisen food truck -tapahtuman nimeltä Curbside Bites.Paikalla oli tällä kertaa viisi rekkaa, joista sai hamppareita, slidereita, katkarapuja, karibialaisia herkkuja sekä meksikolaista ruokaa. Minä valitsin Caribbean Escape rekan jerk mango hampparin ja Phill Cubano sandwichin.Ruokarekkojen herkkuja pääsee nauttimaan myös muutamassa muussa paikassa, joista osa sijaitsee San Diegon, osa Orange Countyn ja Los Angelesin alueella. Kalenteri löytyy täältä.
Nyt on taas ryömitty kyttyrän yli ja voidaan rullailla kevyesti kohti viikonloppua. Seuraava viikonloppu onkin kolmipäiväinen Memorial day -viikonloppu. Kesä alkaa olemaan jo ihan nurkan takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti