maanantai 4. toukokuuta 2015

Harvinaisia lähihuvituksia

Oletteko huomanneet, että mitä lähempänä jokin nähtävyys tai huvitus on sen epätodennäköisemmin sinne tulee mentyä? Vierailua tulee joko lykättyä aina myöhemmäksi (kun kyllähän sinne vielä keritään) tai sitten sinne ei tee mieli ollenkaan (kun enhän minä mikään turisti ole).

Yksi tällainen san diegolainen turistirysä ja lähihuvitus on Mission Beachilla sijaitseva Belmont Park, jonne päädyin ensimmäistä kertaa vasta eilen. Olen kävellyt pienen huvipuiston ohi monen monituista kertaa, mutten koskaan edes harkinnut tutustuvani alueeseen. Eilen meillä sattui kuitenkin olemaan pikkuisen kulutettavaa aikaa ja puisto paljastuikin aika hauskaksi paikaksi.


Puiston isoin huvitus on vanha puinen vuoristorata, jonka kyytiin voisin hypätä itsekin. Lisäksi alueelta löytyi muunmuassa törmäilyautoja, karuselli, pari kieputinta, laserlabyrintti, pelihalli, kiipeilyseiniä, esteratoja ja tietenkin uppopaistettuja herkkuja. Kaikki tämä ihan rannan tuntumassa, melkein meidän naapurissa.


Belmont Park näytti niin kivalta paikalta, että meidän seuraavat vieraat pääsevät sinne taatusti myös. Eipä kai aina tarvitse mennä merta edemmäs kalaan... Näin muuten eilen San Diegossa piipahtaneen suomalaisen kaverini - pitkästä, pitkästä aikaa. Kuka tulee seuraavaksi?

2 kommenttia:

  1. Nähtävyyksiä ei kyllä tule hirveästi kierreltyä, jos ne sijaitsevat lähellä kotia... Tuntuu, että lomamatkoilla vieraassa maassa saa niin paljon enemmän aikaiseksi kuin omassa kotikaupungissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Mietittiin juuri,että joskus voisi viettää viikonlopun niinkin, että kuvittelisi olevansa San Diegossa lomalla :).

      Poista