lauantai 23. toukokuuta 2015

Uusi aika

Siihen nähden kuinka paljon aikaa saan kulumaan Facebookissa, on pienoinen ihme, ettei blogillani ole ollut omaa Facebook -sivustoa. Noh, nyt tähän asiaan tuli muutos, kun väkersin blogilleni omat sivut, jotka löytyvät täältä . Sivut ovat vielä aivan raakileet, sillä päätös sivujen perustamisesta syntyi sopivasti lauantai-iltana, kun vatsa oli täynnä hyvää grilliruokaa ja kädestäkin saattoi löytyä kotivalmisteinen margarita. Älkää siis kiltit tuomitko ensivilkaisulla. Homma jatkuu huomenna.

Liityin myös Blogipolkuun, jonka kautta voit seurata blogiani kätevästi täältä ja bloglovinin löydättekin tutusti ja turvallisesti tuolta oikeasta sivupalkista.

Suurin syy, miksi aktivoiduin entistäkin sosiaalisemmaksi juuri nyt, on blogilistan sulkeutuminen kesäkuun alusta lähtien. Surullista, mutta totta. Eipä auta kuitenkaan jäädä itkeskelemään. Ehkäpä juuri nyt olikin se kuuluisa korkea aika siirtyä nykyaikaan. Jos oikein hyvin käy, saattaa mukaan eksyä uusiakin kavereita.


Mutta nyt siirryn koneelta hetkeksi muihin hommiin (aka nukkumaan), jotta jaksan sitten huomenna hioa ja viilata uuden Facebook -sivuston kiiltäväksi. Tulkaa kurkkaamaan ja tykkäämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti