maanantai 22. syyskuuta 2014

Wannabe järjestelijän unelmakauppa

Löysimme lauantaina toivon. Toivon siitä, että kaksi sotkevaa ihmistä saattaisivat pienellä avustuksella muuttua ja saada kotinsa järjestykseen. Toivo löytyi The Container Storesta - kaupasta, joka on omistettu vain ja ainoastaan säilytysastioille ja muille kodin järjestystä lisääville härpäkkeille.
Hyllykaupalla kippoa, kuppia, koria, hyllyä ja purnukkaa. Teki mieli ostaa asioita, joita en tiennyt olevan olemassakaan. Teki mieli alkaa siivoamaan kaappeja.Tällä kertaa emme ostaneet mitään muuta kuin astian kierrätettäville "roskille", mutta we will be back. Ostoslistaltamme löytyy jo papereiden arkistointikaappi, maustehyllykkö, viinipulloteline ja uusi roskis. The Container Store vaikuttaa kaupalta, josta keksii vaikka mitä ostettavaa, kaupalta, josta ei voi ostaa muuta kuin helposti järkeväksi perusteltavia turhakkeita.


Tähän on tultu: Säilytysastioistakin voi nähtävästi löytyä lauantain kohokohta. Surullista vai loistavaa?

6 kommenttia:

 1. Toi vaikuttaa mun silmään jollain tavalla samalta ku target, sillä löysin sieltäkin ihan hirveesti kaikkea sellasta mitä en tiennyt tarvivani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, just eilen kävin Targetissa tarkotuksenani ostaa yksi valkoinen t-paita ja pesusieniä... Ulos lähdin parin koristetyynyn ja kahden kassin kanssa $100 köyhempänä... Mutta tämä kauppa oli kooltaan n. puolet Targetista ja KAIKKI tavarat liittyivät jollain tavalla kodin järjestelyyn.

   Poista
 2. Oi, mun taivas! :D Nuo eläinkuvioiset pussukat(?) olis hienot vaikka lastenhuoneeseen pehmoleluille tai muulle pikkukamalle. Tahtoo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on noita pussukoita preschoolissa juurikin tuohon tarkoitukseen. Ne on minusta tosi kivoja :)!

   Poista
 3. Taytyypas poiketa taas pitkasta aikaa Containeriin! Ei targetissa ole olleskan kaikkea, vaikka monta onkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Targetissa on monta ja monta eri sorttia, Containerissa vielä enemmän, mutta harvempaa sorttia :). Minulle selvisi vasta hetki sitten tämän kaupan olemassa olo ja aloin heti fanittamaan.

   Poista