lauantai 27. syyskuuta 2014

Rennon reipas

Parhaista parhaimpia päiviä ovat rennon reippaat päivät. Päivät, jotka ovat täynnä kivaa puhaa eikä mikään tunnu suorittamiselta. Päivät, joiden iltoina tietää tehneensä ja olleensa ulkona. Päivät, jolloin olo on rento ja reipas yhtäaikaa.


Tänään oli sellainen päivä, että kävelin huomaamattani seitsemän kilometriä (höpöttämiskävelyt kunniaan!), juoksin jalkani kipeiksi frisbeen perässä, taistelin aaltojen imua vastaan jokaisella kropasta löytyvällä lihaksella ja nautin siivoamisesta. Viimeksi mainittua ei tapahdu usein. Lisätään soppaan vielä aamusali sekä iltajooga ja tulokseksi saadaan yksi väsynyt, mutta onnellinen Veera.


Minä ja minun rusketusraitani... Ne ovat tulleet jäädäkseen.


Voisinpa vaatimattomasti todeta, että tänään oli täydellinen lauantai. Raijalle kiitos seurasta! Ihanaa kun tulit takaisin!

2 kommenttia:

 1. Hmm, mihin bittiavaruuteen mun eilinen kommentti on mahtanut kadota. o.O

  On kiva olla täällä taas, ei tässä Kaliforniankaan syksyssä oikeestaan valittamista ole. ;) Oli kyllä mahtava lauantai! Tänään aamulla jalanpohjat muistutteli kadonneista lihaksistaan tuon frisbeen perässä juoksentelun jäljiltä, hahaa mut olipa se kivaa ja koukuttavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bittiavaruus on ihmeellinen. Minusta tuntuu, että tämä bloggeri on temppuillut viime aikoina tavallistakin enemmän...
   Hih, onhan niitä pahempiakin addiktioita kuin frisbee (tai puolukat). Pian uusiksi!

   Poista