tiistai 2. syyskuuta 2014

Maanantai, joka ei tuntunut maanantailta

USA:ssa ei ymmärretä kesälomien päälle, mutta maanantaipyhiä täällä on sentä ymmärretty ripotella tasaisesti ympäri vuoden. Opettajana kaikki pyhät ovat minulla automaattisesti vapaana ja Philliläkin suurinosa.
Maanantaina juhlittiin siis kimpassa Labor Dayta ja nautittiin pitkästä viikonlopusta. 

Aloitimme aamun laiskan letkeän rennosti, vailla huolenhäivää. Tuntui aivan sunnuntailta ja sunnuntaina me tätä päivää kohtelimmekin. Sunday Fun Day - voisiko aina olla sunnuntai?!?

 Puolenpäivän aikaan pakkasimme reppuihimme pyyhkeet ja eväät ja hurautimme pyörillämme rannalle. Pyöräily on täällä Pacific Beachillä usein nopeampaa kuin autoilu ja parkkipaikan etsimisen väliin jättäminen nopeuttaa matkaa entisestään. Eipä siihen tainnut mennä kuin vartti, kun jo löhöilimme auringon hellittävinä pyyhkeidemme päällä.Hetken aikaa rentoiltuamme siirryimme hurrikaani Marien jälkeenjättämien aaltojen riepoteltaviksi. Aallot muistuttivat teräävyydeltään ja kooltaan lähinnä Hawaijin aaltoja ja veivät bikinit ja frisbeen melkein mukanaan. Frisbeen heittely ja etenkin sen perässä juksentelu pari metrisissä aalloissa kävi liikunnasta - hauskasta sellaisesta.


Alkuillasta fillaroimme itsemme kotiin ja vaihdoimme frisbeen pihapeleihin ja vesipullot sangriaan. Täydellinen aktiivisen rento päivä!


Vaikka syksy ei vielä lämpötiloissa tunnukaan, alkavat illat pimenemään yhä aikaisemmin ja aikaisemmin. Pitää siis nauttia kesäilloista niin kauan kuin niitä riittää!

2 kommenttia:

  1. Sunday Funday tosiaan! Siella kun on kaikki paikat auki niin sunnuntain viettokin onnistuu eri tavalla kuin Suomessa :) Edia viela valilla turhauttaa se kun joutuu kauppojen aukiolojen mukaan suunnittelemaan menoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakin taatusti turhauttaisi, jos muuttaisimme nyt Suomeen :)

      Poista