sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Urheilusunnuntai täydellä latingilla

Sunnuntaina kuuluu ladata akkuja, eiks je? Minun akut lataantuvat parhaiten liikkeellä, mieluiten ulkona kauniissa maisemissa. Aloitimme siis aamumme hikisellä rantatreenillä.

Kun oma treeni oli hoidettu pois alta, oli aika viimeistellä akkujen lataus muiden urheilua katsellen. Chargers ja Seahawks hoitivat juoksemisen, me keskityimme jäätelöön, ylihintaisiin hot dogeihin ja aivan liian lämpimään olueen. Kyseessä siis NFL liigan football -peli Qualcomm Stadionilla. Go Chargers!!!

Chargers vei ottelun 30-21 ja kaikki seuralaiseni olivat maansa myyneitä. Minua kuitenkin hymyilytti kotitiimin hattu päässäni. Hymyä ei hyydyttänyt edes keponen, reilusti yli kolmenkymmenen asteen, helle. Paikkamme olivat pelin seuraamisen kannalta hyvät, mutta varjosta ei ollut tietoakaan ennen kuin aurinko päätyi pelin loppupuolella armeliaasti taaksemme. Seisoimme melkein koko pelin ajan, sillä istuimemme muistuttivat lähinnä saunankiuasta.

Vaikka pelissä olikin hauskaa, käytiin kaikista jännin taisto siinä vaiheessa, kun täpötäysi stadiollinen ihmisiä yritti päästä yhtä aikaa kotiin. Olimme sen verran fiksuja, että matkasimme stadionille ja sieltä pois Trolley junalla. Olimme varmasti kotona ainakin tuntia aiemmin kuin autolla saapuneet ystävämme. Trolleyyn pääseminen vaati tosin taktiikkaa, nopeutta, ketteryyttä, voimaa ja taklauksia. This is why we go to gym..


Hauska päivä! Tämä kuumuus saisi tosin jo hellittää. Ehkäpä jo ensi kuussa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti