tiistai 23. syyskuuta 2014

Paluu Ranskaan

Valitettavasti otsikko on hieman harhaanjohtava. Emme ole suunnittelemassa uutta reissua Ranskaan. Tai mihinkään muuallekaan. Paitsi korkeintaan New Jerseyyn. Kävimme kuitenkin tänään treffeillä La Jollassa ja muistuttelimme makunystyröitämme loman mauista Bijou Bistrossa.


San Diegossa vietetään taas ravintolaviikkoa, jonka kunniaksi mukana olevat ravintolat ovat koonneet muutaman vaihtoehtoisen kolmen (tai useamman) ruokalajin menun hintaan $35 tai $45. Bijou valikoitui treffipaikaksemme houkuttelevan menun ja ranskalaisuutensa vuoksi. Eikä mennyt pieleen. Vaikka käymmekin aika usein ulkona syömässä, olemme suosineet viime aikoina hyvin rentoja paikkoja. Välillä on kuitenkin ihan kiva fiineillä, varsinkin jos ruoka on herkullista ja ravintolaviikon kunniaksi jopa aika edullista.


Olen aiemminkin hehkuttanut näitä USA:n vallanneita ravintolaviikkoja ja aion hehkuttaa niin kauan, kunnes minun käsketään lopettamaan. Hyvin painokkaasti. Täten kehotan kaikkia USA:ssa asustelevia selvittämään, milloin teidän alueella vietetään ravintolaviikkoa. Ravintolassa syöminen on kivaa. Uusien paikkojen kokeileminen vielä kivempaa. Kaikkein kivointa on kuitenkin syödä herkullista ruokaa tavallista edullisempaan hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti