keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Vihreä peukalo keskellä kämmentä

Minua ei ole luotu puutarhuriksi - pakko se vain on uskoa. Kuuma ja kuiva kesä, ötökät, väärät kukkavalinnat... Syitä on monia ja kuolleita kukkasia vieläkin enemmän. Pidän kasveista ja haluausin niitä sekä sisään että ulos, mutta alan olemaan hyvin turhautunut turhaan rahanmenoon ja kaiken maailman ökkömönkiäisiin, joita kasvit houkuttelevat pitämään bileitä kodissani.

Saattaa olla, että huutelen täällä liian aikaisin, mutta luulen nyt keksineeni ratkaisun ongelmaan: Succulents aka mehikasvit.
Kivan näköisiä, helppohoitoisia ja pyhällä hengellä toimeen tulevia. Kaiken lisäksi osan näistä voi jopa paistaa ja syödä. Lähes jokaisen meksikolaisravintolan listalta löytyy kaktus-taco. Maistuu oikeasti ihan hyvältä, vaikkei kala-tacoja voitakaan.


 Voisiko sitä kasvilta muuta enää pyytää?! Olen fani!

2 kommenttia:

  1. Siis mikä osa tuosta kaktuksesta syödään??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota alimman kuvan kaktusta en yrittäisi syödä, vaikka saattaa sekin olla mahdollista. Mutta toka-alimman kuvan taaemmassa ruukussa näkyvän litteän kaktuksen voi todellakin paistaa ja syödä. Tässä yksi linkki valmistusohjeeseen http://www.patismexicantable.com/2012/06/cleaning_cactus_paddles_or_nopales/

      Poista