Saattaa olla, että huutelen täällä liian aikaisin, mutta luulen nyt keksineeni ratkaisun ongelmaan: Succulents aka mehikasvit.
Kivan näköisiä, helppohoitoisia ja pyhällä hengellä toimeen tulevia. Kaiken lisäksi osan näistä voi jopa paistaa ja syödä. Lähes jokaisen meksikolaisravintolan listalta löytyy kaktus-taco. Maistuu oikeasti ihan hyvältä, vaikkei kala-tacoja voitakaan.
Voisiko sitä kasvilta muuta enää pyytää?! Olen fani!
Siis mikä osa tuosta kaktuksesta syödään??
VastaaPoistaTuota alimman kuvan kaktusta en yrittäisi syödä, vaikka saattaa sekin olla mahdollista. Mutta toka-alimman kuvan taaemmassa ruukussa näkyvän litteän kaktuksen voi todellakin paistaa ja syödä. Tässä yksi linkki valmistusohjeeseen http://www.patismexicantable.com/2012/06/cleaning_cactus_paddles_or_nopales/
Poista