lauantai 5. huhtikuuta 2014

Täydellisen iltapuvun metsästys

Asenteeni military-elämää kohtaan on muuttunut jonkin verran viimeisen vuoden aikana - Laivastosta on tullut paljon isompi osa jokapäiväistä elämääni. Olen ystävystynyt monien Navy-vaimojen kanssa, edustanut aktiivisemmin sekä opetellut käyttämään hyväkseni tarjolla olevia resursseja. Suurimpia syitä asennemuutokselleni ovat olleet Pasadenan edustusreissu, Phillin eteneminen urallaan sekä lisääntynyt merillä olo. Ei ole järkevää kääntää selkäänsä yhteisölle, josta löytyy apua, tukea ja turvaa, silloin kun sitä tarvitsee.

Vaikka arjesta ja military-elämästä on usein hohdokkuus kaukana, osataan militaryssa myös juhlia. Tästä paras esimerkki on jokavuotiset tanssiaiset, joita sukellusvenemaailmassa kutsutaan Submarine Birthday Ball:ksi. Tanssiaiset alkavat hyvin viralliseen sävyyn, mutta loppuillasta (jatkoilla) meno muuttuu yleensä aika rennoksi. Alkoholin nauttiminen on sallittua juhlaunivormu päällä - hyvän maun rajoissa.

Tanssiaiset järjestetään toukokuussa ja liput on jo hankittu. Phillin tarvitsee valita vain kahden hieman erilaisen juhlaunivormun väliltä:

               
                                    CPO Service Dress Blue               CPO Dinner Dress Blue

Pasadenan ruusuparaatissa Phill ei ollut vielä Chief ja hänen univormunsa oli aika erilainen (kuvia täältä ). Hienohan sekin oli, mutta kyllä tämä Chief univormu saa sydämeni sykähtelemään vieläkin kovempaa.

Minun pukukoodini on formal dress. Iltapuvun ei ole pakko olla kokopitkä tai täysin seksitön, mutta ihon myötäisessä minissä en lähtisi military-tanssiaisiin osallistumaan. Visioni täydellisestä iltapuvusta on selkeä: musta, istuva, koko pitkä, ajaton, elegantti ja yksinkertainen. Lista voi tarkoittaa vaikka ja mitä, mutta kuva pääni sisällä on hyvin selkeä. Niin selkeä, että täydellisen mekon metsästys on alkanut jo melkein ahdistaa. Onneksi vain melkein! Tänä aamuna aavukahvia hörppiessäni löysin juuri sen, mitä etsin. Saanko esitellä The Dress:
 
                         Lauren Ralph Lauren Sleeveless Illusion Neckline Lace Bodice Gown

Ainoa ongelma on, että mekkoa ei löydy muualta kuin netistä. Täytyy siis toivoa, että mekko näyttää luonnossa yhtä hyvältä kuin kuvassakin ja istuu kuin hansikas. Jos ei, lähtee mekko paluupostissa takaisin ja pääni saa yhden harmaan hiuksen lisää. Onneksi olen blondi ja harmaat eivät näy.

Seuraavaksi listalla on täydellisen kampausidean (ja sen tekijän) metsästys...

Kuvat täältä ja täältä

2 kommenttia:

  1. Upea the Dress, todella tyylikas! Itsella on kanssa meneillaan iltapuvun (tai oikeastaan kahden) metsastys yliopiston promootioon, ja se ei olekaan mikaan helppo homma kun omaa meikalaisen kapean vyotaron ja levean lantion :D Pakko kai teetattaa omien mittojen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on sama "ongelma", siksi vähän jännittää tilata netistä. Mutta toivotaan parasta :). Tsemppiä mekkojen metsästykseen!

      Poista