perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pukkarikaverit

Käyn lähes joka aamu samaan aikaan salilla. Siellä näkyy jo paljon tuttuja naamoja - meidän vakkariporukka. Tuttuja naamoja näkyy salin lisäksi myös pukkarissa. Kanssani saman suihkurytmin jakaa joukko naisia, joilla on joitain hassuja tapoja.

Yksi naisista tuo aina musiikkia mukanaan. Hän ei kuuntele musiikkia kuulokkeilla niin kuin kaikki muut, vaan täysillä kajareista. Hän vie musiikin mukanaan ihan suihkuun asti ja laulaa vielä päälle. Muuten minua ei haittaisi lainkaan, mutta kun pukkarissa on myös radio täysillä. Töissä olen tottunut sietämään melua, mutta pitääkö sitä kestää vielä suihkussakin?

Toinen vakkarinaisista levittää kaikki kauneustarpeensa peilin eteen - täsmälleen samalla tavalla ja samaan kohtaan joka aamu. Tänä aamuna hän oli hieman "myöhässä" ja minä satuin olemaan hänen paikallaan. Nainen ei sanonut mitään, ei edes mulkaissut, mutta asetti tavaransa suoraan minun eteeni ennen suihkuun menemistään. Olin niin hyvällä tuulella (ja melkein valmis) etten sanonut mitään. Nauratti lähinnä. 

Kolmas nainen päivittelee silmäpussejaan - jokaikinen päivä. Toistaiseksi olen jaksanut vakuutella, että eiväthän nuo ole laisinkaan pahat (tai siis, ai mitkä silmäpussit). Mutta hei, voitaisiinko välillä päivitellä jotain muuta? Tai puhua vaikka säästä.

Muut ovat ihan normaaleja - tai ainakin hijaisia. Siis ainakin vielä toistaiseksi. Katsotaan miten käy, kunhan tässä "tutustutaan" vähän paremmin.

2 kommenttia:

 1. Ounou, en uskalla ees kuvitella paljon mua ärsyttäis salilla muiden musat varsinkin suihkussa, kun luonnossakin se pistää ärsyttään... ;)

  Joku suomalainen voiskin kertoa meille joko tuo kajareilla kuuntelu on rantautunut suomenkin lenkkipoluille kuulokkeiden sijaan. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisi kiva tietää! Luonnossa se on vielä ärsyttävämpää...

   Poista