sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Seepra meni rannalle

Ulkona urheilun ja töiden tekemisen varjopuoli on raidoittuminen. Taisin valittaa asiasta jo marraskuussa... Noh, voitte varmasti kuvitella, että raitatilanne ei ole muuttunut laisinkaan parempaan suuntaan. Olkapäät, käsivarret, kädet ja kasvot ovat kauniin ruskeat, sääret ruskeahkot - reisien yläosa, vatsa ja urheilupaitojen alle jäänyt selkä valkoiset kuin Kasper-kummitus. Kaunista!

Muuten en välittäisi niin kovasti, mutta kun se iltapuku... Kauneinkaan iltapuku ei näytä hyvältä tällaisten rajojen kanssa. Eipä sitten muuta, kuin biksut päälle ja rannalle mars! 

Tänä sunnuntaina ei siis haikattu, vaan kipitettiin Pacific Beachille, eli tähän meidän lähirannalle.Jotkut olivat aktiivisia - toiset ottivat lähituntumaa hiekkaan. Kaikkein aktiivisimpia taisivat kuitenkin olla kärpäset, joita rannalla pörräili sakeina pilvinä. (Huom. tarkistin, en ollut unohtanut deodoranttia...)Mutta hei, uskaltauduin minäkin veteen!

                 

Minkä seurauksena rupesi palelemaan. Tämä ikuinen vilukissa oli aivan kananlihalla...
Fox5-kanavan ilmeikäs säämies lupaili, että tulevalla viikolla meitä hellitään taas helteillä. Saattaapi siis käydä niin, että kaikki tänään tapahtunut minimaalisen pieni raitojen häivyttäminen valuu viemäriin preschoolin pihalla hikoillessa. Mutta yritys oli kova. Niin kova, että nyt väsyttää ihan vietävästi. Kauniita unia ja energistä viikkoa (valitse niistä itsellesi paremmin sopiva tai ota kummatkin)!

2 kommenttia:

  1. Niin tuttu ongelma tuo raidallisuus! Suomessa en ikinä ruskettunut, mutta nyt kun iho on tottunut ja rusketus tarttuu, olen raidallinen. Olin kaksi ensimmäistä Italian kesää aina töissä, eli sukat jalassa ja jukra miten kaunis se sukkaraja on! Vaivaa edelleen, joudun tänä kesänä ehkä ottamaan aurinkoa vain jalkaterille niin saan hieman tasaisemman rusketuksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se olisikin hauska näky: peiton alla rannalla, vain jalkaterät esissä :). Omalla kohdallani tilanne on niin paha, että niitä peittoja pitäisi olla monta ja mukana avustaja, joka asettelisi ne oikein...

      Poista