torstai 10. huhtikuuta 2014

Ärsytys

Tänään ei mennyt oikein putkeen - ei niin mikään...

Lähdin kesken työpäivän (hirveän säätämisen tuloksena) työhön liittyvään terveystarkastukseen. Lääkärissä minulle kerrottiin, että ajanvaraukseni oli haihtunut taivaan tuuliin eikä minua voitaisikaan ottaa vastaan tänään. Hukattu työtunti, turha ajoreissu ja armoton ketutus... Huomenna sitten uusi yritys.

Töiden jälkeen menin nälkäisenä kauppaan, mutta pankkikorttini ei toiminutkaan. Ei auttanut muu kuin laskea vähät käteisvarani ja miettiä, kumpi on tärkeämpi osa huomisen aamupalaa: banaanit vai kahvi. Kahvi voitti. Pankkikortin kohtalo ei ole vielä selvinnyt, sillä tilillä on kyllä rahaa enkä mielestäni ole käyttänyt korttia missään epäilyttävissä paikoissa. Kortinkin suhteen huomenna uusi yritys. 

Seuraavaksi suuntana oli Point Loman tukikohta ja kaaaauan odotettu jälleennäkeminen Phillin kanssa. Tiesin, että Phill joutuu jäämään täksi illaksi töihin, mutta tarkoitukseni oli moikata pikaisesti ja jättää auto Phillille huomiseksi. Ensin meidän piti nähdä 5:45, sitten 6:30, sitten 7:30 ja lopulta kahdeksalta Phill soitti olevansa totaalisen jumissa ja kehotti minua lähtemään kotiin. Nyt tuntuu siltä, että minulta vietiin tikkari... Heh, surkuhupaisaa sanoa, mutta huomenna sitten. Kuinka monta tuntia on huomisiltaan?

Onneksi huomenna on perjantai ja hyvä päivä. Eiköhän tämä suu tästä pian taas hymyyn taivu.


Johtuuko se vain minun huonosta fiiliksestäni, vai irvistääkö tuo kukka muidenkin mielestä?

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi pari päivää sitten kun etsiskelin ulkosuomalaisten blogeja. Nyt olenkin silmäillyt ja suurelta osin myös lukenut koko blogin lävitse. Ihana lukea elämästä joka poikkeaa aikalailla omasta maalaiselämästä täällä länsi-Norjan vuono/vuori-seuduilla. Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjoitella yhtä ahkerasti. Itse olen aika laiska siinä hommassa... Tervetuloa kuitenkin kurkkaamaan valokuvapainotteista blogiyritystäni http://tanjakonttila.blogspot.no/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit blogini ja kommentoit! Ihania kuvia ja koiria :). Norja on niin kaunis! Ja todellakin erilainen, sekä luonnoltaan että elämäntyyliltään, kuin tämä Kalifornia.

      Poista