tiistai 22. huhtikuuta 2014

Nips, naps - kukasta kukkaan

Otsikseni on ollut jo useamman viikon (kaunis) muisto vaan. Piti päästä taas vähän napsaisemaan. Ja napsaisijaksi halusin valita taas kerran uuden kampaaja. Syitä oli tällä kertaa kaksi (hyvää): tanssiaiskampaus ja pitkät työtunnit. Kampaamo, jossa viimeksi kävin, ei tee ollenkaan kampauksia enkä halunnut valita kampauksen tekijää ihan kylmiltään. Kampauksen tekijän lisäksi toiveissani oli löytää iltaisin auki oleva vakkarikampaaja työhoodeiltani, Ocean Beachiltä.

Tällä kertaa en luottanutkaan Yelppiin, vaan näppituntumaan. Vietin pari lounastaukoa kampaamojen ikkunoista sisään kurkkien ja valitsin voittajaksi räväkkään oloisen Electric Chairin. Kampaamon hinnat ovat siedettävät (leikkaus $45+tippi), sijainti muutaman korttelin päässä töistä loistava ja myöhäiset aukioloajat korvaamattomat.

Kampaamo oli ihan minun tyyliseni. Astuessani ovesta sisään, minut ympäröi musiikki, joka sai oloni tuntumaan kotoisalta. Ehkäpä siksi, että samantyylinen musiikki soi minulla myös kotona. Eheh. Kampaamo toimii samalla myös galleriana ja seiniltä löytyi vaikka mitä mielenkiintoista. Cooli lisä kampaamokokemukseen.

Kampaajani oli myös hauska ja värikäs tyyppi, jolla oli hyvin persoonallinen oma tyyli. Työnjäljessä näkyi kuitenkin ainoastaan taito ja omat toivomukseni. Rankan työpäivän jälkeen arvostin myös sitä, että kampaaja ei ylläpitänyt vaivaannuttavaa small talkia, vaan keskittyi laulamaan kovaa ja epävireisesti musiikin mukana.

                             
                      Epätarkka todistusaineisto. Selfieitä ei vaan voi ottaa muulla kuin kännykällä...

Kaikista kokeilemistani paikoista tämä tuntui kaikkein eniten omaltani. En vieläkään uskalla luvata jämähtäväni ihan täydellisesti, mutta kampausajan kuitenkin jo varasin tanssiaispäivälle. Mekkokin muuten saapui jo viime viikolla ja näyttää juuri siltä kuin pitääkin. Jee! Nyt pitää vain enää löytää kengät ja saada mies ajoissa kotiin.

2 kommenttia:

 1. Oikein söötti leikkaus :) sanoo hän jolla myös otsatukka.
  Saammeko sitten kuvan myös juhlakampauksestasi ja mekosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, ehdottomasti tulee kuvia :). Sen verran harvoin tulee laittauduttua ihan vimpan päälle.

   Poista