keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Melkein oma ranta

Sunnuntaiaamuna tarkoituksemme oli lähteä salin kautta rannalle, mutta ulkona satoi vettä ja taivas oli yhtä harmaa kuin Kisukin. Emme kuitenkaan antaneet moisen sivuseikan haitata, sillä pilvisestä päivästä huolimatta ulkona oli lämmin ja sadekin loppui heti kymmenen minuutin jälkeen.

Pitäydyimme siis suunnitelmassamme ja suuntasimme Coronadoon North Islandin tukikohtaan. Sieltä löytyy meidän lempparisali ja nykyään myös lempparirantamme. Vaikka olemmekin yleensä aika aktiivisia uusien paikkojen etsijiä, kesti meiltä yllättävän kauan hoksata, että näinkin läheltä löytyy military only -ranta. Koska ranta sijaitsee tukikohdan sisällä, pääsee siitä nauttimaan ainoastaan military ID:n avulla. Tämä puolestaan tarkoittaa useimmiten rauhaa ja siisteyttä.
Eipä tarvinnut pettyä! Selkä- ja vatsatreenin jälkeen olimme valmiita totaalisen rentoiluun aaltojen pauhua kuunnellen ja saimme mitä halusimme. Aurinko kutitteli pilvien lomasta eikä valtavan suurella rannalla ollut juuri kymmentä ihmistä enempää.Näköalastakaan ei päässyt valittamaan, sillä oikealla pylvästeli Point Loman niemen kärki, vasemmalla kuuluisa Hotel Del Coronado ja suoraan edessä kimalteli Tyyni Valtameri parilla Meksikon puolella sijaitsevalla saarella höystettynä.
Vaikka laivastoelämä iskeekin aina välillä haasteita kehiin, on siinä omat hyvätkin puolensa. Taidan tietää jo nyt ensi kesän lempparirutiinini. Treeni + biitsi tai treeni ja biitsi. Ei paha yhtälö laisinkaan.

6 kommenttia:

 1. Pääseekö tuonne tälläinen tavis sun siivellä? :P :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Lyöttäydyn takuulla seuraan joskus siis! :) ...miks ihmeessä, aina kun kirjoitan kommentin kännykällä se tulee tänne sun blogiin tuplana.. noh, parempi tuplana kuin ei ollenkaan! :D

   Poista
  2. Samaa on muutkin sanoneet ja sama käy joskus minullekin kun vastaan kännykällä kommenttiin... Syystä en sitten osaakaan sanoa yhtään mitään :D.

   Poista
 2. Parkkipaikan toisella puolella on se uima-allas, jossa kuvattiin Top Gunin graduation kohtaus :) Oli aikas kulahtanut paikka kun siellä käytiin, mutta jospa olisivat sen jo rempanneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö, pitää käydä kurkkaamassa! Tukikohdassa on nykyään tosi hieno kuntosali ja sen yhteydessä myös iso allasalue, eli voi olla, että se on edelleenkin kulahtanut :).

   Poista