sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kolikoilla toimiva

Löysimme viikko sitten North Parkista hauskan baarin. Coin Op - Game Room vei takaisin lapsuuteen - heh, oluella höystettynä. Coin Opista löytyi nimittäin huoneen täydeltä retro-videopelejä ja retro-musiikkia. En ollut itse lapsena (enkä edelleenkään) ahkera videopelien pelaaja, mutta flipperiä jaksan kyllä hakata muutaman pelin verran. Phill puolestaan pelasi silmät loistaen Mortal Combattia ja Simsonit -peliä. Löytyipä Coin Opista myöskin meidän yhteinen huvitus: Big Buck Hunter.



Pelien lisäksi baarin olutlista veti naaman hymyyn. Listalla seikkailivat PacMan ukkelit ja Cali-Cream ALE:t sulassa sovussa kummituksilta piilossa. Juomien ja pelien lisäksi tarjolla oli myös pientä purtavaa - ei mitään hienoa, vaan sellaista pelien ja oluen lomaan sopivaa naposteltavaa. Lapsilla tähän peliluolaan ei ollut mitään asiaa, sillä ikäraja oli 21. Hyvä niin, enemmän tilaa meille aikuisille lapsille.


Hauska paikka, menemme taatusti uudestaankin! North Park on viimeaikoina muutenkin kivunnut listallani San Diegon kiinnostavimmaksi lähiöksi. Hipsteri-henkisestä North Parkista löytyy tekemistä ja ihmeteltävää vielä moneksi päiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti