lauantai 2. huhtikuuta 2016

Mainio maaliskuu

Maaliskuu on San Diegossa säiden puolesta yksi vuoden kivoimmista kuukausista. Kaikkialla vihertää ja sirkuttaa, päivät pitenevät ja lämpötilat pysyttelevät useimpina päivinä juuri oikealla korkeudella parinkympin tietämillä.

Koska maaliskuu oli muutenkin kuin säiden puolesta aika mainio, ajattelin listata muistiin muutamia maaliskuisia lemppareita.

Aamupala
Paahdettu superhyperluomu siemenleipä makeuttamattoman maapähkinävoin ja banaaniviipaleiden kanssa. Jäin ihan koukkuun tähän nopeaan ja täyttävään herkkuaamupalaan.

Musiikkialbumi
Macklemore & Ryan Lewis: This Unruly Mess I've Made

Viikonloppupuuha
Aktiivinen ulkoilu. Haikkeja/höpötyskävelyitä kertyi joka viikonlopulle, minkä lisäksi ulkona tuli myös juostua, jumpattua ja hyötyliikuttua. Maaliskuu oli kaikinpuolinen hyvin terveellinen kuukausi.

Harrastus
Valokuvaus, jota on tullut treenattua tässä kuussa taas ihan uudella innolla.

Herkku
Tuoreet mustikat, verigreippi ja dacapo-suklaa, jonka olemassaolon olin unohtanut kokonaan.

TV-hömppä
Huippujengi, joka on oikeasti huippu ja näkyy katsomon kautta myös ulkomailla. Yritin ihastua myös Hululta näkyvään Superstore ohjelmaan, jonka toivoin muistuttavan Office- ja Parks and Recreation -sarjoja, mutta petyin kovine odotuksenini.

Luettava
Phillin kirjoittamat sähköpostit. Ne on tullut luettua moneen kertaan. Kirjoista kolahti parhaiten Wolfram Eilenbergerin kirjoittama Minun Kolmikieliset Kaksoseni, jonka nappasin mukaani äidin kirjahyllystä Suomessa käydessäni

Seuralaiset
Kisu ja Possu, jotka saivat minut välillä menettämään järkeni, mutta ilman kisuleita olisin aivan taatusti menettänyt järkeni. Se joka väittää etteivät kissat ole seurallisia otuksia, ei ole tavannut näitä karvakasoja.

Yllätys
Satelliittipuhelu pohjoisnavalta

Saavutus
Itselleni tärkeän projektin loppuun saaminen. Voittajafiilis, josta lisää joku toinen kerta.

Parin viikontakaisia ja tämänpäiväisiä haikkikuvia Mission Trailsilta ja Ramona Damilta

Todellakin mainio maaliskuu, josta on hyvä ponnistaa nyt hienon huhtikuun puolelle. Tuskinpa se kovasti edeltäjälleen kalpenee: Takataskusta löytyy jo monta kivaa suunnitelmaa.

7 kommenttia:

 1. Varsin mainiota maaliskuista lumipäivää unohtamatta. Oli kyllä mainio kuukausi kaikesa vihreydessään. ;) ja mun reidet huutaa armoa, matkaoppaan viitta niskaan hetkeksi niin jalat kaipaa sitten taas haikkipoluille. Huomenna taas huippujengin mukaan jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta eikös Matkaoppaanakin tule käveltyä yllättävän paljon ;)? Eiliset tuplat ja menneen viikon muutkin mäet tuntuvat täälläkin jaloissa. Tänään voisi lisätä listalle vaikka joogaa :). Voisi tehdä hyvää myös levottomalle mielelle.

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Ja Hauskaa Huhtikuuta toivon sinulle!

  VastaaPoista
 3. Huippujengi on hyvä! Mulla alkaa vaan pää sattua, kun niiden vuoristotaudin oireita näytetään. Itse kärsin pahasti vuoristotaudista Quitoon (2800m) muuttaessani. Ja pelkästään Pichinchalle (4700m) hissillämenon jälkeen kaipasin lisähappea. Onneksi siellä oli happibaari. :D

  Katsomosta ja Ruudusta näkyy muuten kaikki ohjelmat ulkomailla, jos koneella on F-Securen Freedome.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoristotauti taitaa olla sellainen, että toisia se vaivaa helpommin. Mammoth vuorella lautaillessa huomasin myös, että hengästytti helpommin, mutta muita oireita ei onneksi ollut (3400m). Tuota freedomea en ole tullut hankkineeksi, kun en ole oikeastaan kaivannut suomalaisia ohjelmia. Tosin nyt ihan viimisen kuukauden aikana niitä on tullutkin katselulistalle useampia. En ymmärrä, millä logiikalla muutamat näkyvät myös ulkomailla. Siis jostain tekijänoikeussopimuksistahan siinä on kyse, mutta kuka/mikä sen määrää?

   Poista
  2. Joo, mäkin luulisin, että se on ihan siitä kiinni mistä ja millä oikeuksilla formaatti on ostettu. Jotkut Voicet ja Mastercheffit ja muut vastaavat on varmaan aika tarkkaan rajattu Suomeen, koska oikeudet on vaan yhteen maahan. Huippujengi on varmaan noiden tyyppien oma keksintö eli siten katsottavissa muuallakin. Freedome on hyvä suojausohjelma, mutta ihan kiva myös se IP-osoitteen vaihtomahdollisuus. Sillä voi jonkun verran kikkailla nettishoppailussa, jos edullisempia hintoja viitsii hakea.

   Poista