tiistai 12. huhtikuuta 2016

Marimekkoa kaikelle kansalle

Luulisin, että lähes kaikki USA:ssa asuvat suomalaiset ovat jo tämän kuulleet, mutta ihan vain varmuudeksi ja muistutukseksi: Sunnuntaina se alkaa, Marimekon ja Targetin yhteistyö, joka tuo Marimekon kuosit kaiken (amerikkalais) kansan saataville.

Tarjolla on Targetin tyyliin sopien kaikkea maan ja taivaan väliltä. Marimekko suppailulauta, uimapuku, uimalegginsit, rantapyyhe, riippukeinu, polkupyörä, juomalasit, lautaset, pöytäliinat, aurinkorasva, tyyny, matto ja leikkuulauta... Oikeasti ihan kaikkea ja vielä sopuhintaan. Laadusta en sitten uskallakaan arvella kovin kummoisia.

Saatanpa mennä Targettiin varmuudeksi jo heti aamukahdeksalta kun ovet aukeavat. Nämä erityiskamppikset kun kuulemma tuppaavaat myyvän ei oota heti alkuhulinoiden jälkeen. Ei sillä, että kokisin elämääkin suurempaa tarvetta ostaa itselleni Marimekon teltan, mutta onhan se nyt jo jonkinasteinen kansalaisvelvollisuus käydä ihastelemassa suomalaista designia yhdessä maailman amerikkalaisimmassa kaupassa. Kovaan ääneen sekä suomeksi että englanniksi tietenkin.

Kuva Targetin sivuilta täältä

Torilla tavataan Kukkatori hatut päässä! Ellei sitten törmätä jo Targetissa.

Täällä pääsee selailemaan tarjontaa

2 kommenttia:

 1. Me ajateltiin lähteä kanssa huomenna kasilta Targetiin. Jos lautaset näyttää hyvälaatuisilta, niin ne lähtee mukaan. Meidän vanhat IKEA-lautaset nimittäin on tosi kolhuilla, ja Villeroy Bochia ei viitsi käyttää arkena, joten haussa olisi hauskat arkiaamun piristeet.

  ...ja ehkä mulle tarttuu joku vaatekin mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin kanssa niitä lautasia! Ei sillä etteikö meillä olisi jo aika monta lautasta, mutta, mutta... Rantakassi ja -pyyhe olisi myös kiva ostaa :).

   Poista