keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Väliaika

...Kahvia ja pullaa! Tai ainakin jätsiä, bretzeleitä ja juustoa.

Saimme tänään aamusta itsellemme odotetun vieraan itärannikolta. Phillin lapsuudenystävä tuli kylään ja sepäs jos mikä on hyvä tekosyy leikkiä loppuviikon verran turisteja. Tänään herkuttelimme lähiherkuilla ja huomenna suuntaamme safarille (ainakin melkein). Luvassa on myös rantakivaa, lautapelejä, Adams Avenuen ilmaiset musiikkifestarit, lisää herkkuja ja juomia sekä tietenkin upeita maisemia.
Jei, tuntuu kuin olisi itsekin reissussa! Emme poistuneet tänään muutamaa mailia kauemmaksi kotoa ja siltikin löysin taas vaikka mitä uutta ja kivaa.  Tämä taitaa olla sitä kaikkein lähimmäistä matkailua, eli LÄHImatkailua parhaimmillaan.

Kuviossa on vain yksi ongelma, nimittäin vieraamme kissa-allergia. Jos jollakulla on hyviä ideoita, miten kissan karvat saisi pysymään kissalla ja kissat kaukana allergikosta, otan vinkit ilolla vastaan. Mikä ihme siinä onkin, että eläimet hakeutuvat aina kaikkein innokkaimmin niiden ihmisten luo, jotka eivät joko pidä kyseisistä ihanuuksista tai on niille allerginen? Possu piileskelee tietenkin sängyn alla (koska, APUA: vieras MIES!), mutta Kisu kiehnää uuden potentiaalisen ystävän jaloissa sen minkä kerkiää eikä halua mitään enempää kuin päästä vierashuoneen suljetun oven taakse. Siellä on pakko olla jotain mielenkiintoista, jos ovi on kerran kiinni!


Peukut pystyyn, että allergialääkkeiden teho riittä emmekä joudu petaamaan vieraallemme petiä esimerkiksi kuistille. Olisi pitänyt sittenkin ostaa se Marimeko teltta Targetista, ihan varmuuden vuoksi ja vierasvaraksi vain. Vieläköhän niitä mahtaisi saada? Siellä jos missä kelpaisi taatusti uinua...

2 kommenttia:

  1. Lähimatkailu on joskus tosi kivaa! Mullakin on ensi viikolla sellaista luvassa kun kaveri tulee kyläilemään. Olen varannut sille (ja itselleni) vaikka mitä ylläreitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä kivaa! Meillä käy ihan liian harvoin vieraita :D.

      Poista