maanantai 25. huhtikuuta 2016

Possumaista menoa

Tänään on ollut jotenkin erityisen maanantai. Tiedätte varmasti mitä tarkoitan: Sellainen tahmainen ja väsynyt päivä, kun liikenne jumittaa eikä mikään mene ihan niin kuin olen suunnitellut. Tuntuu, että koko päivä on mennyt kaikkeen tylsään, mutten ole siltikään saanut juuri mitään aikaiseksi. 

Siksipä ajattelin olla jaarittelematta turhia ja julkaista sen sijaan valokuvausharjoituksiani, joiden mallina toimi kukas muu kuin Possu. Osallistuin viime viikolla valokuvauskurssille, joka keskittyi ihmisten kuvaamiseen. Ihmismallin sijaan valoleikkieni kohteeksi päätyi kuitenkin tuo oranssi otus, sillä Possu on a) hyvin kärsivällinen b) iltapäivisin hyvin rauhallinen ja c) rakastaa valoa. Asiaan saattoi myös vaikuttaa se, että Possu oli helposti saatavilla ja palkaksikin riitti pari raksua. Tämä kaveri ei olekaan mikään turha diiva.


En pysty katsomaan tuota toiseksi ylintä kuvaa naama peruslukemilla. En vaikka olisi kuinka maanantai. Opus, jota Possu lukee on muuten valokuvauskirja... Assistenttikoulutus käy siis jo kuumana.

Näiden kuvien myötä kohti parempia päiviä ja parempaa mieltä. Huomenna on jo tiistai!

6 kommenttia:

 1. Nuo kaksi alinta ovat niiiin hyviä kuvia! Possulla on kaunis profiili. :)Toiseksi alimmaisesta kuvasta saisi hienon taulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Possu voisi ryhtyä kissamalliksi jos olisi vain pikkuisen rohkeampi tapaus :D.

   Poista
 2. Ihania kuvia, niin kissamaisia :) Mulla on ikävä kissojen kuvaamista, kuvauskohdetta kun ei tällä hetkellä satu olemaan.

  Utelen muuten myös millä kameralla kuvailet? Itsellä on uusi harkinnassa joten vertailen merkkejä juuri :)

  VastaaPoista
 3. Kissat on kyllä hauskoja kuvattavia. Meidän Kisu ei juuri tykkää olla mallinna, mutta Possua ei tunnu (tämäkään) haittaavan :D. Minun kamera on Canonin "karvalakkijärkkäri", eli ei mitään hienoa ja ikääkin alkaa olemaan jo monia vuosia (EOS Rebel xs). Toimii toistaiseksi kuitenkin omiin tarpeisini ihan tarpeeksi hyvin.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ihastuttavasta kohteesta. :)

  VastaaPoista