torstai 10. syyskuuta 2015

säädytön treenaaja

Ähisin tukikohdan kuntosalilla naama punaisena vatsalihasteni kimpussa, kun mattoani lähestyi salin työntekijä jonkin paperin kanssa. Luulin miekkosen mainostavan jumppatuntia tai jotain muuta palvelua, mutta paperi osoittautuikin pukeutumisohjeiksi. Minulla oli kuulemma jalassa liian lyhyet shortsit! Siis, että mitä?!

Ulkona oli 36 celsiusta kuuma eikä salilla ole ilmastointia. Jalassani oli aivan tavalliset Nike:n juoksushortsit, jotka eivät paljastaneet takapuolta tai olleet mielestäni muutenkaan mitenkään säädyttömät. Mutta olin selkeästi väärässä. Työntekijä selitti minulle, että hänen mielestään minun asussani ei ollut mitään vikaa (you're good, no worries), mutta säännöt ovat tiukentuneet viime aikoina ja jos paikalle osuisi jokin ylemmän tahon tarkastaja, joutuisivat salin työntekijät pulaan turhan paljastavien treeniasujen takia.

No huh, en minä halua kenenkään potkuja ottaa omalletunnolleni, mutta oli minulla silti pikkuisen naurussa pitelemistä. Varsinkin kun työntekijän oli selkeästikin hyvin vaivalloista puhua minulle asiasta. Pidin kuitenkin naurut sisälläni ja kasvot ainakin melkein peruslukemilla. Lupasin olla seuraavalla kerralla kiltimpi ja pistää caprit jalkaan. Kaapistani kun ei taida löytyä yhtään pidempiä urheilushortseja enkä sellaisia aio hankkiakaan.

Kuva on viimekeväinen haikkikuva, mutta shortsit ovat samat kuin tänäänkin

Lähtiessäni myöhemmin suihkun kautta kotiin, näin minua noin kolmekymmentä vuotta vanhemman naishenkilön astelevan salille lyhyissä pyöräilyshortseissa, jotka paljastivat huomattavasti omia shortsejani enemmän. Minua alkoi taas naurattamaan, kun kuvittelin mielessäni, mikä keskustelu tätä naista odottaisi. Vai odottikohan sittenkään? Voi kun olisin saanut olla kärpäsenä katossa.


10 kommenttia:

 1. Oho, ollaanpa siellä tiukkoja pukeutumisen suhteen, jos noi on liian lyhyet. 24HF:n salilla pyörii porukkaa mikrosortseissa ja urheilurintsikoissa! Tosin ehkä tukikohdan salilla ollaan vähän fiinimpiä ja fiksumpia kuin jossain 24:lla. :D Mutta ei noi mustakaan kyllä kovin lyhyet ole. Toki jossain cross crawl -vatsalihasliikkeessä saattaa pakara vilkkua (joskin Niken sortseissa taitaa olla ne hyvät "alushousut" siellä sisällä estämässä vilkkumista)... Aika mielenkiintoista kyllä sinänsä, jos juoksucaprit olis paremmat, koska nehän on yleensä todella tiukat ja paljastaa pakarat aika kivasti. Sortsit on sentään löysät, haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs tiedä fiksusta ja fiinistä, mutta tiukempaa nähtävästi nykyään. Vielä jokin aika sitten ulkosalilla treenaasi paidattomia miehiä ja välillä naisiakin urheilurintsikoissa. Eikä ketään tuntunut haittaavan...
   Olet muuten oikeassa, että Juoksucaprit ovat shortseja huomattavasti seksikkäämpiä. Kuinkahan kauan menee, että tämä huomataan salillakin?

   Poista
 2. Siis noihan on jo tosi säädylliset... Mä vedin tänä aamuna patikointilenkin ja porukassa oli joillain tytöillä vielä lyhyemmät shortsit, vaikka ulkona oli seitsemältä aamulla +13 astetta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä. Täälläkin näkee katukuvassa paljon lyhyempiä shortseja, sekä urheillessa että ihan muuten vaan.. Tosin lömpötilatkin ovat sellaiset ettei se näytä hassulta. Jos aamulla on täällä +13, on kaikilla pitkät trikoot ja paidat :D

   Poista
 3. Ohhoh, olisin ymmàrtànyt jos kyseessà oikeasti olisi ollut shortsit, jotka paljastaa puolet takapuolesta, mutta nuohan on melkein pitkàt! Italiassa, jopa tààllà ihan pohjoisessa, ihmiset nàyttàà pukeutuvan ennemmin kalenterin, kuin làmpòmittarin mukaan. Vaikka aamulla olisi juuri ja juuri kymmenen astetta, muutama tulee shortseissa vastaa kun onhan syyskuu nyt vielà kesàà! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietty kalenterin mukaan ja välillä vähän kalenterin ohikin :). USA:ssa tietyillä alueilla näkee tyyppejä shortseissa ja flipflopeissa keskellä talveakin jos ei ole kovasti lunta.

   Poista
 4. Voi elämä, mä olisin varmaan saanut hepulin tossa tilanteessa :D Ihan normaalinpituisilta nuo sortsit kyllä näyttävät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vähän ihmettelen itsekin, kuinka huumorilla suhtauduin tähän. Ehkäpä juuri siksi, ettei ollut tullut pieneen mieleenikään, että olisin paljastanut liikaa :D

   Poista
 5. Apua. :D Siis mähän niin muistan, kun tuota kuvaa otin että ajattelin kuinka sulla on kyllä aivan liian vähän ja paljastavaa vaatetta päällä, not. :D Ei oo oikeesti ees totta, näissä helteissä ei saa treenata juoksushortseissa... hohhoijjaaa. Ei tartte kun mennä kävellä töihin Downtownissa niin näkee huomattavasti räikeämpää, pukeutumista. :P Just joku päivä kävelin jonkun naisen perässä jolta kyllä näkyi ihan pakaratkin - eikä edes mitään kauniit pakarat, yök.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ruokakauppaan voi mennä biksuissa, mutta salille ei sitten shortseissa. Kyse oli tosin tukikohdan kuntosalista, joten säännöt on siellä ihan omaa luokkaansa. Onneksi haikkipolun Puskissa ei piileskellyt siveyspoliiseja :D

   Poista