maanantai 7. syyskuuta 2015

Hiekkakakkuja maailman tyyliin

Aurinko paahtoi maanantaina Labor Day:n kunniaksi jo aamuvarhaisella tuskaisen kuumasti, mutta kylläpä vain kannatti piipahtaa B-St:n laiturilla ihastelemassa maailmanluokan hiekkaveistoksia.
Tällaiset veistokset vaativat pikkuisen enemmän kuin ämpärin ja lapion. Uskomattoman upeita taideteoksia!








Ihailtavaa taidokkuutta, kekseliäisyyttä ja kärsivällisyyttä. Pidän itseäni luovana ihimisenä, mutta minulta puuttuu sekä kyky että kärsivällisyys toteuttaa. Onneksi jotkut toiset osaavat ja minä saan nauttia lopputuloksista.

Hiekkaveistosten ihastelun jälkeen päivämme jatkui grillibileiden ja fantasy futiksen merkeissä. Jeps, tämä Labor day meni aika oppikirjamaisissa merkeissä. Amerikkalaisen "maallikkokalenterin" mukaan kesä on nyt ohi, mutta käytännössä mikään ei viittaa vielä syksyyn. Onhan tätä kesää vielä jäljellä. Onhan?! Kesän must do -listassa olisi vielä pari kohtaa ruksimatta...

8 kommenttia:

 1. Kuvista päätellen kesä siellä edelleen on :) Hienoja veistoksia, Espanjassa näkemäni kalpenevat kyllä noiden rinnalla.
  Täällä Suomenmaalla kesä kyllä on jo ohitettu ja syksy tekee tuloaan....aamulla +6 töihin fillaroidessa ja sen verran pimeää, että lamppu on syytä kaivaa esiin huomista varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. +6 kuulostaa kirpsakalta, joskin juuri tällä hetkellä houkuttelevalta. Pieni viilentyminen ei haittaisi lainkaan, mutta pimeyttä en kaipaa yhtään.

   Poista
 2. Vau mitä hiekkataideteoksia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan! En edes ajatellut, että hiekasta olisi mahdollisuus saada tuollaisia yksytyiskohtia esiin.

   Poista
 3. Vautsi. Ihan mielettömän hienoja hiekkaveistoksia. Noita ei ihan hetkessä tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Minä jo kerkisin suremaan taiteilijoiden puolesta sitäkin, että viikonlopun näyttelyn jälkeen teokset hajotetaan uusien tapahtumien tieltä. Ei kai noita oikein voi siirtääkään ehjänä...?

   Poista
 4. Wau, onpa komeita! Noiden katselussa meneekin tovi, jos alkaa tarkasti tutkailemaan yksityiskohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olivat todellakin uskomattoman yksityiskohtaisia! Ihan viereen ei tosin päässyt, jotta houkutus koskea ei kävisi liian ylivoimaiseksi :)

   Poista