maanantai 5. tammikuuta 2015

Unelmalenkkarit

Olen tainnut tunnustaa aiemminkin, että minussa on pikkuisen välineurheilijan vikaa. Välineurheilijan siinä mielessä, että kiinnitän huomiota siihen, miltä urheiluvälineeni ja -vaatteeni näyttävät. No nyt tällä pintaliitäjäjuoksijalla on varsinaiset onnenpäivät, sillä pääsin suunnittelemaan itse seuraavat juoksulenkkarini. Aikaa touhuun tuhrautui ihan liikaa, mutta vihdoin ja viimein olen ainakin melkein varma, että unelmieni lenkkarit näyttävät tältä:Pidän Nike:n lenkkareista ja olen tiennyt jo pitkään tästä Nike id:n tarjoamasta palvelusta, jossa voi tehdä lenkkareistaan uniikit ja juuri sellaiset kuin itse haluaa. Jostain syystä en ole kuitenkaan tarttunut tähän mahdollisuuteen ennen kuin jouluinen lahjakortti ja uusien lenkkaireiden kaipuuni johdatti minut jälleen kerran Nike:n nettisivuille eikä täydellisiä lenkkareita löytynyt valmiiden joukosta. 

Nyt pitää vain odotella neljä viikkoa enemmän tai vähemmän kärsivällisesti ennen kuin pääsen testaamaan uusia GO VEERA popojani tositoimissa. Vitsit, näillä jos millä alittuu 20min 5K ensi kesänä.


3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään onnistuin poistamaan kommenttini, noh laitetaa uudestaan :)
   Hyvännäköiset tossut! Noilla juoksu kyllä varmasti kulkee. Oma suosikki on myös Nike, ja siellä AirPegasus II. Niitä on tullut kulutettua useampi pari, viime aikoina tosin vähemmän. Tarkoitus olisi aktivoitua lenkkipoluille kunhan tuo keli paranee....

   Poista
  2. Minäkin odottelen innolla, että päivät pitenevät taas. Tällä hetkellä täällä on aamuisin ja iltaisin niin pimeää (eikä katuvaloja), että kaikki pidemmät lenkit jäävät viikonloppuihin ja iltavuoropäiviin. Kelejä ei kyllä sinänsä voi syyttää lenkin väliin jäämisestä kuin hyvin harvoin :)

   Poista