tiistai 20. tammikuuta 2015

Anaheimin herkut

Ei niin lyhyttä tai paikallista reissua etteikö siihen voisi liittää myös hyvää ruokaa ja juomaa. Anaheimin makuelämykset löytyivät Packing House- kompleksista sekä Noble Ale Works ja Breuery -panimoista.


Packing House on talo täynnä pieniä ravintoloita. Talosta löytyy taatusti jokaiselle jotakin kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Hyvän ruuan lisäksi puitteet olivat hauskat. Portaikosta löytyi isoja löhöilysohvia, kuistilta keinuja ja talon alakerrasta isoja riippukeinuja.Kävimme Packing Housessa kaksi kertaa: perjantaina aikaisella illallisella  ja sunnuntaina lounaalla. Perjantain ravintolaksi valitsimme Black Sheep Grilled Cheese Bar:in, joka oli erikoistunut yllättäen grillattuihin juustoleipiin (my guilty pleasure). Ja hyväähän se oli. Ei terveellistä, mutta ah, niin hyvää.


Sunnuntaina herkuttelimme Ramen nuudeleilla Orange Tei -ravintolassa. Sitrusnuudelit kuulostivat mielenkiintoisilta, mutta olivat hienoinen pettymys. Ramen -annos oli OK, mutta ainoastaan OK.
Jälkkäriksi nappaamamme Popbar:in gelatotikut olivat sen sijaan herkullisia. Seuraavan kerran Anaheimiin mennessämme vierailemme Packing Housessa taatusti uudelleen. Sen verta monta ravintolaa ja kojua jäi vielä testaamatta.Ruuan lisäksi kävimme ennen ja jälkeen pelin tietenkin myös olusilla. Ennen peliä tekstasimme itsellemme Uber -kyydin naapurikaupunkiin Placentiaan, jossa sijaisee Bruery brewery. Kyyti maksoi n. $8 dollaria. Hurraa Uber! Bruery:n panimolla kokosimme itsellemme pari flight:ia. 2oz maistiainen maksoi 1 tai 2 taalaa, oluen alkoholipitoisuudesta riippuen. Ei laisinkaan hullumpi diili.


Pelin jälkeen kävelimme Honda Hallin lähellä sijaitsevaan Noble Ale Works panimoon. Niin teki aika moni muukin, minkä seurauksena pienehkö Noble meinasi hajota liitoksistaan. Noble:n suosikkini on mausteinen Krampus, jota ostimme lopulta kotiinviemisiksikin.

Ankkojen lisäksi Anaheimista löytyy siis todistetusti myös herkkuja, jotka kruunasivat jo valmiiksi täydellisyyttä hiponeen minilomamme. Mahtava staycation! Tuntuu kuin olisimme olleet jossain kauempanakin.

4 kommenttia:

 1. Hei, kiitos vinkistä! Olemme lomailemassa Anaheimissa ja heti ekana päivänä testattiin Packing House. Suunnitelmassa on Disneyland huomiselle? Osaisitko sanoa, että kannattaako ottaa lippu molempiin puistoihin jos menee vain päiväksi? Kolme lasta mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, että oli hyötyä! Sieltä löytyy herkkuja kaikkeen makuun :).

   Meille kahdelle aikuiselle riitti kyllä yksi puisto yhdelle päivälle. Oli riittävästi tekemistä ja näkemistä eikä tarvinnut stressata tai juosta paikasta toiseen. Hauskaa reissua ja Disneyland päivää!

   Poista
 2. No niinhän tuossa Disneyland postauksessa kerrotkin, olisi kannattanut lukea se ensin. Kiitos vastauksesta! Sulla on mukava blogi ja mielenkiintoisia aiheita! Terveisin, Kati

  VastaaPoista